Szerintetek megvalósul a családi pótlék tervezete, vagy csak mende-monda?
Nem fogják ezt bevezetni.
Az másik kérdés, hogy valahol jogos lenne, mert az egykulcsos adóval meg pont az nyert, akinek már eddig is sok volt.
Miért gondolod, hogy nem szavazzák meg?
Igen, sajnos a jó anyagi körülmények között levőknek még több marad, de ez főleg a nagycsaládosokra igaz. (Mi nem vagyunk azok.)
Azért gondolom, mert (nagyon helyesen) végre elszakadtunk attól a politikai felfogástól, hogy a legszegényebbeket simogatni kell, mert majd attól emelkednek fel. (értve itt azokat, akik mondjuk gyermektelen minimálbéresek).
Pont az volt a cél, hogy megérje nagycsaládosnak lenni (meg gyereket vállalni úgy általában).
Jobban járnak a gazdagok... mintha te úgy járatnád a gyereked, mint egy seannya cigánygyereket, mert ő is kijön olcsón, a többit meg a nálad szegényebbeknek adod.
Szerintem megdolgoztam azért, hogy a gyerekem olyan színvonalon élhessen amilyenen én gondolom. Így is leadózok sokszorosa pénzeket, mint egy minimálbéres.
Kiváncsi lennék az ilyen felfogású emberekre, aki szerint az lenne a normális,hogy mindenki többszázezer bruttót vigyen haza, tanult emberként, akkor ki javítaná meg a villany-viz-gáz hibáját a lakásában, vagy ki szolgálná őt ki az étteremben.
Nem azt mondom, hogy a semmibe szüljenek a nők, az alanyi jogon járó gyest én is eltörölném pl.
uTolsó jó lenne, ha nem terelődne el a kérdésről a szó!
(Megértem a felháborodásod, de mások alacsony fizetéséért, nem a tanult, okos, kemény szellemi munkával jól kereső embereket kell okolni. Szomorú, hogy ekkora a szakadék.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!