Anyukak, ti szoktatok nezni horror filmet?
Mindig imádtam a horrorokat, viszont utána napokig nem alszom, mert annyira rettegek 😀
Még így 30 évesen is. Úgyhogy amióta megszületett a babám, azóta nem néztem ilyen filmet, mert örülök, ha alhatunk. Tuti idegroncs lennék, ha a gyerek aludna békésen, én meg a paplan alatt rettegnék valami szörny miatt...😀
Nekem gyermekkorom óta hatalmas a fantáziám.
Ráadásul sötétség fóbiám van.
Van hogy nézek ilyesmit, inkább véletlenül, mintsem direkt.
Anno rábeszéltek a Paranormal activityre. Életem egyik legrosszabb döntése volt!
Éjszakás műszakban volt a férjem én meg megnéztem este. Hétfőn.
Rettenetesen féltem egész héten, pedig nem hiszek a szellemekben.
De ezekre mindig érzékeny voltam, és most már tudom, hogy sosem leszek elég nagylány hozzá.
A zombikkal stb semmi bajom nincs.
Én inkább olvasni szeretem a horrort, nézni kevésbé. A horrorfilmeken valahogy mindig elkap a röhögés, pedig én alapvetően szeretek parázni, ezért is néznék ilyet, de inkább csak vicces a legtöbb.
Na bezzeg ha lefekvés előtt mondjuk Stephen Kinget olvasok, akkor tuti nem tudok utána elaludni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!