Anyukák! Kisfiam kisvakond rajongó. Hol tudnék neki nem horror áron 20 centis vakond figurát venni? Régió játékáruházban néztem 5400 Ft volt. Teszen, vaterán nincs. Ötletek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 09:40
2/12 anonim válasza:
Én is a Régióban néztem, végül ott is vettem, de tényleg brutálisan drága, még a kisebbek is nagyon sokba kerülnek. Mondjuk azt elismerem, hogy 2 év után is úgy néz ki, mint új korában, pedig napi szinten szeretgetve van.
Mondjuk most megnéztem az Ebay-en, Csehországból "csupán" tízezer forintért lehet venni ugyan olyat, 20 centiset. Úgyhogy asszem még ez a legolcsóbb lehetőség.
3/12 anonim válasza:
Én itt vettem: [link]
Vannak jópofa hűtőmágnesek is.
4/12 anonim válasza:
Én amikor még terhes voltam a teszveszről rendeltem Kisvakond fali dekort.Nagy is, szép színes is, és vastag!!Ez nem olyan matrica szerű anyag, amit a falra ragasztasz, és egy hét múlva lepottyan.(lásd bolti Micimackó) Azt hiszem, 1000 ft körül volt+postaköltség.Kaptam mellé ajándékba virágokat és lepkéket a falra.Egy éve ugyanott van, ahova raktuk!És imádjuk!
5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ.A fali dekort láttam,de kimondottan plüss figura érdekel,mert alvósnak kell a bölcsibe neki szeptemberben.
2011. júl. 3. 19:45
7/12 anonim válasza:
Szia! Nem tudom merre felé laktok, de Pesten az Oktogonnál van a Millenium Könyvesbolt és az tele van mindenféle kisvakondos dologgal, van plüss is, bár az árakat nem tudom, de gyanítom nem a legolcsóbb.
8/12 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen plüssöm ami már nem kell, ha gondolod küldök róla képet is, hogy hogyan néz ki, nem teljesen olyan mint a játékbolti, de hasonló, és ha tetszik akkor megegyezhetünk! :) Ha gondolod!
9/12 A kérdező kommentje:
utolsó,várom képet.hátha teszik.ha igen,akkor megegyezünk
mindenkinek köszönöm a választ.Sajnos vagy szerencsére :-) már nem Pesten élek
2011. júl. 5. 12:46
10/12 anonim válasza:
Szia! Sikerült képet csinálni, remélem kivehető belőle:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!