A fürdés előtti időszak minden nap egy horror. Miért?
Figyelt kérdés
6,5 hós kisfiam minden este a fürdés előtti 1-1,5 órában extra nyűgös. Sehol és semmi nem jó. Miért van ez vajon?2010. okt. 2. 18:13
1/11 anonim válasza:
Mikor fürdeted? Nem lehet, hogy ilyenkor már túl fáradt? Próbáld előbbre tenni a fürdetést és tedd előbb ágyba.
2/11 anonim válasza:
szia.nálunk ugyan ez a helyzet pedig mi csak 3 hónaposak vagyunk.most is itt szenved.mi olyan fél hét-hétig tudjuk húzni.
3/11 anonim válasza:
ja és nem fáradt,mert 6-kor kelt fel:)
4/11 A kérdező kommentje:
Én is 7-ig bírom húzni, de neki is mindegy mikor kelt fel előtte, mindig ugyanaz a nóta. Már nagyon unom...
2010. okt. 2. 18:18
5/11 anonim válasza:
hát sajnállak,de ez sajnos nálunk is igy van,pedig most lett 9 hos a fiam,én is 7 körül fürdetek,de már 6 ora ota nem birok vele,minden este ez van,már nem tudok mit csinálni,korábbra nem akarom rakni,mert ö fürdés után evés és alvás,és hát 7kor mégse altathatom,aztán várjam,hogy áttaludja az éjszakát.
6/11 anonim válasza:
A fiam is 6.5 hónapos, nálunk kb. így néznek ki a napok: 7 körül szopi, 10 körül szopi majd 11-12 közt alvás. 13-14 körül szopi, 15-kor alvás. 16-17 körül szopi és 18-18:30-kor alszik még egy fél órát, ha máshogy nem, kiviszem babakocsiban, mei taiban. Így nagyon szépen kibírja 19:30-ig, akkor fürdik majd 20-kor kaja és 21-körül alvás. Nem tudod te is letenni aludni még egyet? Hányszor alszik? Mikor eszik előtte? Szerintem fáradt.
7/11 A kérdező kommentje:
Előtte 4-5-ig, vagy fél 6-ig alszik, tehát álmos biztos nem lehet.És amikor felkel rögtön meg is etetem, tehát az éhség is kizárva. Hamarabb én sem akarom fürdetni, mert akkor korán elaludna és éjszaka kelhetnék hozzá. Így sem alszik 6.15-től tovább.
2010. okt. 2. 19:38
8/11 anonim válasza:
Türelem, kinövi. Nálunk is volt így egy-két hónapig, aztán elmúlt. Én azzal próbáltam segíteni, hogy egy játékot, amit mindig nagyon szeretett (nálunk ez egy könyv volt), csak ekkor vettem elő. Utána eldugtam és másnap a nyűgösség kezdetéig nem vettem elő. Amikor elkezdődött, akkor elővettem a könyvet és egy fél órát elvolt az izgalomban. Akár két-három ilyen izgis játékkal is lehet csinálni. Így gyorsan eltelt, és egy idő után már nem volt gond a játék elpakolós trükk nélkül sem.
9/11 anonim válasza:
Az én 4 hónaposommal ugyanez a helyzet. 5, fél 6 körül ébred, aztán szopizik, és elkezd nyüglődni. Olyankor kendőbe teszem, és elkezdődik az időhúzás. Egy idő után elbóbiskol, de nem hagyom álomba zuhanni, hanem kezdjük a fürdést. Fürdetéskor így olyan, mintha kipihente volna magát, utána viszont szépen elalszik magától, igen hamar.
10/11 anonim válasza:
nálunk is így volt. kicsi babakorában, úgy 3 hós koráig nagyon sok estét (az általad mondott időszakot) egyszerűen átüvöltötte.... max az volt jó ha a karomban tartottam, rázogattam, énekeltem neki...ja meg a cumi. ha nem, üvöltött. ő iylen érzékeny, estére megfekszi az idegrendszerét a sok minden. most már sokkal jobb a hylezet, nincs semmi különös baj, ha álmos, fáradt, akkor is emberi módon viselkedik, de már 21 hónapos is elmúlt. :) de anno én is tettem fel ilyen kérdést. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!