Mikor tartják meg a fejüket a babák (hasonfekve)?
rengeteget kell hason lennie, hogy erősödjön
én babám már 1 naposan is tartotta
Köszönöm a válaszokat. Minden nap hasra teszem pár percre és próbálkozik a kis drágám, meg is emeli, el is fordítja csak még nem tartja, de akkor még van ideje. :)
Viszont inkább csak a jobb oldalra fordítja alvásnál a fejét. Kicsit már lapos is. Ki fogja ezt nőni? Természetesen forgatom neki, balra raktam már a játékokat a pelenkázón és a kiságyban is. Egy darabig nézi de aztán alvásnál megint jobbra fordul. Valami tanács esetleg?
az enyém keveset volt hason, azt is végig üvöltötte (szerintem ha napi 2*20 percet, azzal már sokat mondtam..)
kb. 4 hónaposan tudta ki nyomni magát. eléggé le is van maradva látszik hogy keveset volt hason. most tanulgat még csak mászni, 8,5 hós.
Az én kislányom 3 hónapos múlt, amikor stabilan, előre nézve megtudta tartani a fejét viszonylag hosszabb ideig, alkaron támaszkodva.
Most 5 hónapos, már kinyomja magát nyújtott karral, hosszabb ideig nézelődik hason, forgatja a fejét jobbra-balra, hátról hasra fordul.
Az természetes, hogy nehéznek érzi a fejét, és inog egy kicsit. Nem hiszem, hogy le van maradva, legyen sokat hason, majd alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!