IR/PCOS-sel élő (leendő) anyukák, akik tartják a 4-es kezelést, érdekelne a véleményetek?
én már ugyan anyuka vagyok, de nekem van tippem :)
mi például 4 évig vártunk a babára, ebből 3 év a semmire ment el tulajdonképpen, majd orvosváltás, és rájöttek, mi a gond, és újabb hónapok teltek el, mire helyreálltak az értékeim, és terhes lettem.
Na ezt azért írtam le, mert én például örültem, hogy megvan a baj, és kezelnek végre normálisan, de nagyon sok lánynak ez egy baromi nagy trauma, hogy hiába várják a babát, és szeretné, de nem jön.
És nekik igenis ki kell(ene) beszélniük magukból, hogy rájöjjenek, ezen viszonylag egyszerű segíteni, mert van olyan ismerősöm, aki például totál magába fordult, hogy ez a baja, és diéta, és eltelt egy hónap, és kettő, és még mindig nem terhes. Ezzel kell foglalkozni szerintem.
Én is mozgással vezetem le a stresszt, de van, aki evéssel, és van, aki sehogy nem képes rá.
szerintem ezért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!