Ha elmennék terhesség alatt táppénzre a fizetésem hány százalékát kapnák?
Figyelt kérdés
Illetve milyen időközönként?
A gyedet mikortól lehet igényelni?
Sajnos olyan a munkahelyem, hogy nem szívesen dolgoznék. Nem akarom, hogy bármi baja legyen a babómnak a munkahelyem miatt.
2015. márc. 23. 20:22
2/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat kapnám akart volna lenni
2015. márc. 23. 20:46
3/8 anonim válasza:
tappenz 2 ev folyamatos biztositasi ido eseten a tappenz alap 60%-a, ettol kevesebb biztositasi ido eseten az 50%a, de max a mininalber 2-szeresenek harmincad resze egy napra.
gyedet a csed utan igenyeled. csed legkorabban a szulest megelozo 30 napra igenyelheto.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
És a táppénznek a folyósítása mennyi idő?
Gondolom nem úgy jönne mint a fizetés
2015. márc. 24. 10:03
5/8 anonim válasza:
ezt sajnos nem tudom megmondani, de általában 60 nap szokott lenni...de annyi volt pl az anyasági támogatásra is és két héten belül elutalták...
6/8 anonim válasza:
Szia! 2013- ban a teljes terhesség idején vesz. Terh. Tappenzen voltam 90% ot kaptam, es aznap jött amikor a fizetes. (Köztisztviselő)
7/8 A kérdező kommentje:
Én közalkalmazott vagyok.
Nem is hallottam ilyenről, hogy van 90%-os táppénz.
Ez nem csak a veszélyeztetett terheseknek jár?
A csed összegénél számítani fog, hogy táppénzen voltam?
2015. márc. 24. 17:28
8/8 anonim válasza:
A szerződes szerinti bered lesz az alap amiből számoljak majd, nem lesz a tappenz miatt kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!