Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha elmennék terhesség alatt...

Ha elmennék terhesség alatt táppénzre a fizetésem hány százalékát kapnák?

Figyelt kérdés

Illetve milyen időközönként?

A gyedet mikortól lehet igényelni?

Sajnos olyan a munkahelyem, hogy nem szívesen dolgoznék. Nem akarom, hogy bármi baja legyen a babómnak a munkahelyem miatt.

2015. márc. 23. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Kik kapnák?
2015. márc. 23. 20:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat kapnám akart volna lenni
2015. márc. 23. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:

tappenz 2 ev folyamatos biztositasi ido eseten a tappenz alap 60%-a, ettol kevesebb biztositasi ido eseten az 50%a, de max a mininalber 2-szeresenek harmincad resze egy napra.

gyedet a csed utan igenyeled. csed legkorabban a szulest megelozo 30 napra igenyelheto.

2015. márc. 23. 20:50
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget.

És a táppénznek a folyósítása mennyi idő?

Gondolom nem úgy jönne mint a fizetés

2015. márc. 24. 10:03
 5/8 anonim ***** válasza:
ezt sajnos nem tudom megmondani, de általában 60 nap szokott lenni...de annyi volt pl az anyasági támogatásra is és két héten belül elutalták...
2015. márc. 24. 11:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! 2013- ban a teljes terhesség idején vesz. Terh. Tappenzen voltam 90% ot kaptam, es aznap jött amikor a fizetes. (Köztisztviselő)
2015. márc. 24. 15:22
 7/8 A kérdező kommentje:

Én közalkalmazott vagyok.

Nem is hallottam ilyenről, hogy van 90%-os táppénz.

Ez nem csak a veszélyeztetett terheseknek jár?

A csed összegénél számítani fog, hogy táppénzen voltam?

2015. márc. 24. 17:28
 8/8 anonim ***** válasza:
A szerződes szerinti bered lesz az alap amiből számoljak majd, nem lesz a tappenz miatt kevesebb.
2015. márc. 24. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!