Ha a pénz nem számítana, milyen babakocsit vennél/vettél volna a gyermekednek? Mi a kedvenced és miért?
Nem láttam korábban ezt a kérdést, csak kíváncsi vagyok a válaszokra. Erre a kérdésre ugyanúgy érkezhet olyan válasz is, amiben egy párezer forintos babakocsit írnak, mint ha egy a fentebb említett kérdésben levő fél milliósat.
Nekem pl. egy középkategóriás babakocsi a kedvencem, sajnos korábban nem hallottam róla, így nem azt vettük meg.
Phil and Teds Vibe az abszolút kedvencem. Tesó és sima babakocsi is egyben, háromkerekű, irtó jól manőverezhető, könnyen gurul, átrakható a hátsó ülés előre is... Szuper. Megvettem használtan, ha nem számítana a pénz, akkor vennék egy újat is minden tartozékával együtt. :D
nekem olyan egyfomrának tűnnek a bbaakocsik :(
ami nekem fontos, kisebb, könnyebb legyen, hogy tujak vele akár tögben is simán száguldozni
és "lengéscsillapítós" vagyis ami úgy rugózik a járda felületén
és széles belül a babának 10 hósan is simán feltudja tenni a kezét a feje mellé vastag overálban is
(ezeket soha nem látom a képeken, nem is keresgetek)
5-ös, nekem előtte Hauck Viper volt, nagyon hasonlít, és jóval olcsóbb tényleg. Csa Mo.-n abból nem lehet tesókocsit kapni, pedig létezik belőle külföldön. 20-ért adtam pont el. :D
3-as voltam.
Ha lett volna rá annyi pénzünk,én ezt szerettem volna!Nem kifejezett luxuskategória,de nem is olcsó,de szerintem nagyon praktikus,élőben is kipróbáltuk,szerintem szuper kocsi!
Quinny zapp xtra 2-vettünk. Alig vártam, hogy beletehessem a lányunkat. Mikor még nagyon picike volt, újszülött betéttel használtuk, de csak ritkán, inkább hordoztam, téli, pihe könnyű baba volt. Ha pedig vásárolni mentem pl, akkor a babahordozót kattintottam a vázra. Könnyű, jól irányítható, iszonyat picire csukható.
Tesóméknak most ajándékba Mamas and Papas kocsit vettünk, szerintem ezek is szuperek. Urbot választottuk, kicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!