Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más gyereke is volt így? Fiam...

Más gyereke is volt így? Fiam nem hajlandó megenni a húst

Figyelt kérdés
14 hónapos,4 hós kora óta tápláljuk hozzá, tápszeres volt, most már tejet kap. 6-7 hónapos kora körül vezettem be neki a húst és ezzel egyidejüleg a darabos ételt is. Foga már elég hamar kijött, most van neki 12, szóval a rágással nincs gond. Eddig mindent szépen megevett, de kb. egy hónapja hadilábon áll mindenféle hússal. Szalámit és virslit viszont megeszi.
2015. márc. 22. 16:51
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudsz jol fozni.
2015. márc. 22. 16:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Kösz a választ! rajta kívül mindenki megeszi, köztük 2,5 éves lányom is, eddig fiam is megette. Ha anyum főzi, akkor se eszi meg, mert felváltva főzünk, egy házban lakunk még
2015. márc. 22. 17:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Az en fiam is így csinálja.amióta nem turmixolok,nem eszik húst. Beletomni nem tudom,elfogadom h ilyen. Már 4 éves. Kolbász,felvágott viszont nálunk is jöhet. Szerintem ne aggódj, add neki azt amit szeret.
2015. márc. 22. 17:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Én soha nem turmixoltam neki, villával jól összetörtem, így lényegében teljesen pépeset csak üvegesben kapott, de már jó ideje azt eszi, amit mi, nem főzök neki külön. így csak a köretet eszi meg + levest vagy ha bele van keverve az ételbe, pl rizotto, úgy megeszi, töltött káposztát is kapott már keveset, azt is megette
2015. márc. 22. 17:55
 5/9 anonim ***** válasza:

6 éves a fiam de még mindig nem eszi meg az "egész" húst, kivéve rántva. Felvágott, virsli és a darált húsos ételeket, minta bolognai, fasírt , töltött káposzta.

De pörköltbe, levesbe, tehát amiben kockára van vágva nem eszi meg, meg pl. a csirkecombot.

Meg nem mondom pontosan hogy mióta nem hajlandó megenni, de azóta amióta tisztába van azzal hogy a hús az állat.

Valahogy érdekes a felfogása, elgondolása mert hogy ő kijelenti hogy húst nem eszik ő nem oroszlán, de az említett ételeknél mintha eltekintene ettől, azokat szereti és inkább "nem fogja fel" hogy miből készül. :)

2015. márc. 22. 18:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Kicsit értelmetlenre sikerült, szóval a felvágottat, virslit és a darálthúsból készült ételeket megeszi.
2015. márc. 22. 18:40
 7/9 anonim ***** válasza:

A lányom minap töltötte a 4. életévét és kb. egy hónapja evett először húst.

Bármivel is kínáltuk eddig, semmit sem volt hajlandó megenni. Se itthon, se a bölcsibe, se az oviba, se máshol.

Én 7 éves koromig nem ettem húst. Aztán egyszer csak gondoltam egyet és azóta eszem.

Kezdetben sokat aggódtam, de mindenki azt mondta, hogy majd eszik, ha akar.

És tessék, már eszik. :)

2015. márc. 22. 19:01
 8/9 anonim ***** válasza:
1-es az én anyukám istenien főzmindenki agyon dicsérimégis,volt,hogy 1 időbe ha húst rántott,vagy töltött káposztát csinált,én vajas kenyeret ettem :-) vannak ilyen korszakok,majd kinővi :-)
2015. márc. 22. 19:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyik gyerekem sem egy nagy husevo. En kifejezetten keves hust eszem. Van, hogy evekig nem kivanom, aztan megint el kezdem enni. A ferjem ami mar es ami meg nem mozog mindent eszik. A nagy most kezdett el hust enni, a kicsi most szokott le rola. Nincs ebben szamomra semmi kulonos 😊 probalj olyan huskeszitmenyt adni ami tenyleg hus. A nagyobb lanyomnal a hazikolbasz volt a kicsinek daraltust porkoltnek megfizve tudok a fozelekeibe csempeszni. Heti 1szer egyen hust es egyszer halat es hidd el nem lesz baja.

Az elso valaszolonak. A ferjem chef. Michelin csillagos tetteremben, nyilvan azert nem esznek hust a gyerekeink mert nem tudunk fozni 😂

2015. márc. 22. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!