Más gyereke is volt így? Fiam nem hajlandó megenni a húst
6 éves a fiam de még mindig nem eszi meg az "egész" húst, kivéve rántva. Felvágott, virsli és a darált húsos ételeket, minta bolognai, fasírt , töltött káposzta.
De pörköltbe, levesbe, tehát amiben kockára van vágva nem eszi meg, meg pl. a csirkecombot.
Meg nem mondom pontosan hogy mióta nem hajlandó megenni, de azóta amióta tisztába van azzal hogy a hús az állat.
Valahogy érdekes a felfogása, elgondolása mert hogy ő kijelenti hogy húst nem eszik ő nem oroszlán, de az említett ételeknél mintha eltekintene ettől, azokat szereti és inkább "nem fogja fel" hogy miből készül. :)
A lányom minap töltötte a 4. életévét és kb. egy hónapja evett először húst.
Bármivel is kínáltuk eddig, semmit sem volt hajlandó megenni. Se itthon, se a bölcsibe, se az oviba, se máshol.
Én 7 éves koromig nem ettem húst. Aztán egyszer csak gondoltam egyet és azóta eszem.
Kezdetben sokat aggódtam, de mindenki azt mondta, hogy majd eszik, ha akar.
És tessék, már eszik. :)
Egyik gyerekem sem egy nagy husevo. En kifejezetten keves hust eszem. Van, hogy evekig nem kivanom, aztan megint el kezdem enni. A ferjem ami mar es ami meg nem mozog mindent eszik. A nagy most kezdett el hust enni, a kicsi most szokott le rola. Nincs ebben szamomra semmi kulonos 😊 probalj olyan huskeszitmenyt adni ami tenyleg hus. A nagyobb lanyomnal a hazikolbasz volt a kicsinek daraltust porkoltnek megfizve tudok a fozelekeibe csempeszni. Heti 1szer egyen hust es egyszer halat es hidd el nem lesz baja.
Az elso valaszolonak. A ferjem chef. Michelin csillagos tetteremben, nyilvan azert nem esznek hust a gyerekeink mert nem tudunk fozni 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!