Számodra melyik a legszebb lány/fiú név?
szívesen :)
és neked kérdező ilyen nevek tetszenek?
3 fiú és 3 lány név van, ami nagyon tetszik:
- Alex, Ákos, Dávid
- Zoé, Nóra, Lilla
:)
Fiú: Ábrahám, Pongrác, Krisztián, Alex
Lány: Johanna, Polett, Kamilla, Imelda
Ápril, Áprilka, Málna. Nekem ez a három legszebb lánynév. :$
Fiúnevek közül pedig a Csaba.
nekem nagyon tetszenek a ritka nevek,jegyeztem is válaszaitokból fel párat,nem mintha ott tartanánk,hogy nevet kelljen választani de tetszik a téma..s reméljük mielőbb odajutunk,hogy választani kelljen!!
Kedvenc lány neveim: Zsozefina, Ariella,Küllikki,Leila,Luca,Lujza,Bíboranna,Beneditta,Verita,Esztella,Mici,Darla,Miett,Nauszika,Trixi,Lorina,Kimberli,Manna,Emili,Alíz,Britni,Tifani,Flóra
ami egészen különleges a ? Fahéj
Fiú neveim: Aurél,Izidor,Celesztin,Nelzon,Ramiró,Diegó,Ronel,Gordon,Gobert,Brendon,Marcell,Ilián,Fridolin,Patrik,Romárió,Dorián,Mateusz,Immánuel,Misel,Berzsián,Nikander,Lizander,Leander,Belián,Otelló,Brájen,Lionel,Csongor
ami egészen különleges: Ányos,Rókus,Énok,Aracs
Van akinek tetszik ezek nevek közül valamelyik? Van még nevem,csak válogattam közülük....
Sok tetszik a neveid közül. :) Legjobban talán a Bíboranna, ez gyönyörű, külön a Bíbor, Bíborka is, de a Verita, Kimberli, Manna is nagyon szépek. A Fahéj nekem nem, csak az asszociáció nagyon kellemes :D de eszembe jutott erről, hogy a Menta pl nagyon, azt adnám is.
Fiúnevek közül viszont valamiért egyik sem, talán fiúnevek terén hagyományosabb az ízlésem eggyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!