Lehetnek ugyanazok a két gyerekem keresztszülei?
sziasztok! a kisfiam 16 hónapos, a kislányom 1.
mindkettőjüket szeretnénk megkereszteltetni. lehetnek ugyanazok a keresztszüleik? az öcsém és a férjem unokahuga lennének azok, akik még fiatalok, így majd az ő párjaik "lépnének be" később "pluszba".
szerintetek ez így lehetséges? vagy választanunk kellene a két babának 2-2 keresztszülőt?
köszi a választ előre is!
Persze, azt választasz keresztszülőnek, akit akarsz. És lehetnek ugyan azok. Több olyan családot is ismerek, ahol 2-3 gyereknek is ugyan azok a keresztszülei.
Petra
sziasztok! köszönöm mindkettőtök válaszát!
nem vagyok egyke :) de az én családom a szüleimből, öcsémből, anyukám nővéréből és az anyai nagyszüleimből áll - nincs nagy rokonság, sem unokatesók. nekem csak keresztanyám van, anyu nővére, aki nem ment férjhez.
viszont a férjemnek nagy a családja, ott az a szokás, hogy a gyerekeknek nem ugyanazok a keresztszülei.
ezért nem tudtam, melyik az általános :)
de köszönöm még egyszer a felvilágosítást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!