Jár nekem adóvisszatérítés? Más is így van ezzel. Azok írjanak akik 2008. októberben szültek, kitöltötték a bevallást, és nem volt csak 4 hó tgyásuk és 8 hó gyedük.
Gyeden vagyok itthon, havi 72.000,- a gyedem. eddig abban a hittben ringattak hogy fogok visszakapni adóvisszatérítést mert jár majd. Most meg hogy hozzávetőlegesen kiszámoltuk semmit nem kapok vissza.
4 hónap tgyást és 8 hó gyedet kaptam.
Szia!
A pontos számok ismerete nélkül nehéz megmondani, hogy jár-e neked adójóváírás, illetve, hogy a 72eFt-os gyededben érvényesítették-e a adójóváírást vagy sem.
Ha év elején kértél adójóváírást, akkor az havonta megkaptad.
Szia!
Én 2008.novemberében szültem.Én 5 hó tgyást és 7 hó gyedet kaptam.Igaz én csak 40ezer ft gyedet kaptam,de én nem kértem 2009-re az adójóváírást és így kapok vissza 120ezer ft-ot.
Igazából nem értek hozzá,de gondoltam leírom,hátha te kitudsz szűrni belőle vmit.
2.vagyok
Kaptad az adójóváírást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!