Hány évesen a legideálisabb egy nőnek az első gyermek vállalása?
Én szerettem volna 25-26 éves koromban gyermeket vállalni, de a mostani helyzetet elnézve...
Még egy év tuti, amíg befejezem a sulit (diploma + okj). Már most is dolgozom, de havi nettó 65 000 Ft semmire sem elég. Későn kezdtem el párt keresni (egyáltalán pasizni), 22 évesen. Mire az ember kitapasztalja hogy működik jól egy párkapcsolat + még ott van az is, hogy jól válasszon az ember... Terveim szerint 28 éves koromig szeretném, ha "bekötnék a fejem". Ha minden jól megy fél éven belül elköltözöm itthonról, egy éven belül lesz egy olyan állásom, amivel már lehet(ne) gyereket vállalni. Kapcsolat alakulóban van, de még nem tudom mi lesz belőle (egy 1,5 éves kapcsolat után most van egy 4 hónapos). Gyereket azt legkésőbb 30 éves koromra azért szeretnék.
Viszont nem egy osztálytársam van, aki már 1-2 éve házas vagy idén fog esküdni. Két ismerősöm van, akiknek idén lett gyereke, az egyik 25, másik 26 éves. Mindkettő már 1-2 éve dolgozik és hosszú kapcsolata van.
Azt hallottam, hogy 30 alatt ideális biológiai szempontból.
25 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!