Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Körkérdés! Nektek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körkérdés! Nektek milyen lenne/lett volna a legideálisabb első randi?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból... /kort és nemet is írjatok, köszönöm/

2013. okt. 28. 15:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Háát nem is tudom...

Jóó.. :D

17/F

2013. okt. 28. 15:18
 2/13 anonim ***** válasza:
44%
Körben ültek volna a lány és én a kör közepén állok! S aki megszólal, az szo pott volna le mindig aktuálisan engem!
2013. okt. 28. 15:18
 3/13 anonim ***** válasza:
44%
Egy 18 éves japán igazi kis miniruhás csajjal képzeltem el, a Fuji hegy lábánál vagy nem is....inkább itt a saját házamban.....igen....ketten, csak mi ketten......gyertyafény nem kell túl romantikus....inkább szaké és sushi...igen...ez volt az...vagy is ez lett volna az ideális randi nekem...erre meg mi történik, SEMMI!!!!!!
2013. okt. 28. 15:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Forró nyári este, csillagokat néznénk a fűben fekve csak kettesben amikor megcsókolnám.

Téli este, egy padon ülnénk összebújva miközben a kivilágított várost nézzük amikor elkezdene esni a hó és akkor ismét jönne a csók.

Tudom, csöpögős...

2013. okt. 28. 15:20
 5/13 anonim ***** válasza:
Első randi? Csak beszélgetünk, ennyi. Elsőre nem kell több.
2013. okt. 28. 15:23
 6/13 anonim ***** válasza:

# 3:

Ezt én is elfogadnám. A japán lányok a gyengéim.

Nekem megvolt az életem legideálisabb első randija. A lány könyörgött, hogy találkozzunk, mert én féltem a lányoktól. Három órás netes győzködés után elmentem, találkoztunk, puszi-puszi és elkezdtünk sétálni.

Egy idő után kérdezte, hogy miért nem fogom meg a kezét? Hát kicsit betojtam, de megfogtam. Sétáltunk tovább, már sötét őszi délután volt és amikor már kiértünk a városból, csak a telihold fénye világította meg a környezetünket. Akkor ő megállt, felém fordult és kérdezte, hogy nem akarom-e megcsókolni. Én megijedtem természetesen, de aztán mégis megcsókoltam. Utána még csókolóztunk párszor és elköszöntünk egymástól...

3 éves kapcsolat, megcsalással és kínos szenvedéssel következett utána... ki gondolta volna, hogy egy ilyen szép kezdet után ennyi mocskot kell az embernek elviselnie?

2013. okt. 28. 15:24
 7/13 anonim ***** válasza:
Jaguar, ott a pont!
2013. okt. 28. 15:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Jaguar, ilyet én is el tudnék képzelni, csak az a baj, hogy manapság a férfiak nagy részéből kiveszett a "romantika". És igen, a nőkből is ... gépek lettünk érzelmek nélkül, mindenki csak megy a saját érdekei után :-(
2013. okt. 28. 15:28
 9/13 anonim ***** válasza:

Egy szép napsütötte nyári napon találkoznánk a parkban. Leülnénk egy padra, és vidáman beszélgetnénk. Közben megérinteném a lány kezét. Utána kézen fogva andalognánk. A randi végén hazakísérném, és a kapuban megcsókolnám.

Télen pedig a karácsonyi vásárba hívnám el. Végignéznénk a vásárt, eszegetnénk mindenféle finomságokat. Majd ha elkezd esni a hó, akkor átölelnénk egymást, és csókolóznánk. A lányt ekkor is hazakísérném, és ismét adnék neki egy puszit.

19/F

2013. okt. 28. 15:38
 10/13 A kérdező kommentje:

Ha lehet ne poénkodjátok el, mert kíváncsi vagyok, hogy a mai világban ti hogyan képzelitek el. Ezért is szeretném, ha kort is írnátok. példának írnám jómagam!:

Lehet, hogy pont nyáron lenne, de az ideális nekem akkor is a téli forrócsokizás, nevetés, fények, hóesés!:3 14/L

Köszönöm az eddigi válaszokat!:)

2013. okt. 28. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!