Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Körkérdés! Nektek milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körkérdés! Nektek milyen lenne/lett volna a legideálisabb első randi?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból... /kort és nemet is írjatok, köszönöm/

2013. okt. 28. 15:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

# 6:

Én 25 éves kandúr vagyok. Ez véletlenül lemaradt.

De ha valakinek nem esett volna le, ez velem tényleg megtörtént, nem egy elképzelt randi és még most is úgy gondolom, hogy ennél szebb nem is lehetne egy első alkalom.

2013. okt. 28. 15:54
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A legideálisabb első randi nem feltétlenül a romantikáról szól, sokkal inkább a másik megismeréséről. Már túl vagyunk azon, hogy tetszünk egymásnak, hisz egyébként nem randiznánk.

A lényeg, hogy beszélgetünk, sétálunk, esetleg eszünk-iszunk valamit. Mivel legideálisabb randiról van szó, így az egymással szemben felvázolt prekoncepcióink igazak, magyarán szólva nagyon egymásra hangolódunk, jól érezzük magunkat és odabent mindketten tudjuk, hogy lesz folytatás.

(26F)

2013. okt. 28. 16:06
 13/13 anonim ***** válasza:

Pontosan úgy, ahogy elsült életem első randija, kivéve azt az óriási gyomorideget... Ismerkedtünk, beszélgettünk, adott egy kis ajándékot, udvarias volt, sétáltunk, nevettünk, nagyon jó volt, csak végig ideges voltam, előtte meg főleg..

20/L

2013. okt. 28. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!