Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Mi volt az "életcélot...

Anyukák! Mi volt az "életcélotok" a gyerek előtt? És most mi, ha változott?

Figyelt kérdés

Ma a gyerekorvosnál volt téma, hogy az egyik anyukának volt valami nagy célja (de reális), és hogy amióta megvan a gyerek, semmi más célja nincs, mint jó anyának lenni, és egy boldog családot összetartani. Ez szép és jó, tényleg, de a gyerekszülés után ennyi egy nő célja normális esetben? Szinte mindenki bólogatott neki, hogy ők is így vannak.

Tényleg nem vágynak többre vagy csak elfojtják? Mindent a családért?

(A tesóm kisfiát vittem orvoshoz, nekem még nincs gyermekem, 1-2éven belül tervezzük, így annyira még nem érzem át ezt a helyzetet)

Ti hogy vagytok a témával?

2015. márc. 12. 18:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

azért megkérdezném, hogy az én válaszom miért nem volt hasznos?

1-es

2015. márc. 13. 09:02
 12/13 anonim ***** válasza:
24%

Életcélom egy kislány gyermek volt. Megszületett 17,5 hónapja.

Megkaptam :-)!

Most annyiban változott, hogy az apukától elhidegültem, nem jó a kapcsolatunk. Szeretnék boldog lenni újra egy párkapcsolatban.

Boldog vagyok a gyerkőccel, de az más! 27 éves vagyok, tehát még nincs veszve :-)!

2015. márc. 13. 10:07
 13/13 anonim ***** válasza:
91%
Életcélomat a gyerek nem változtatta meg. Sőt, még erősebbé tette, mert szeretném ha felnézne majd rám és a férjemre is. Számomra sem kielégítő az itthonlét, pedig még 10 hónapig itthon leszek, mert 2 hónapos a kislány. Szép dolog az anyaság és a gondoskodás egy pici lényről, na de közel sem az én képességeimet kielégítő a pelenkázás, szoptatás, és mondókázás. Számomra kell a napi 8-10 óra munka, hogy embernek érezzem magam és az agyamat is használhassam.
2015. márc. 13. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!