Melyik csatos hordozó vált be nektek 1-2 éves gyereknek?
Nekem 8 hós a lányom, de a hossza egy 12 hós gyereké (a súlya pedig egy 7 hónaposé, szóval hosszú-vékony típus). Van két Liliputink, ennek már kicsi a body része. Ha hátra feszíti magát, akkor simán kieshet belőle. Nekem még az is probéma, h - nekem - sok időbe telik beállítani a pántjait, ezért van kettő (egyikben elől hordoztam, másikban hátul). A súlyelosztása jó, simán tudom benne cimbálni a gyereket fél napon keresztül hát/derék és minden egyéb fájdalom nélkül.
Most rendeltem egy magyarindát, ennek magasabb a body-ja, simán tartja a gyerek fejét. Könnyebb a pántjait húzkodni, csak még tanulom. Tegnap 10-17-ig jöttünk-mentünk rám kötözött gyerekkel (ilyenkor előre szeretem rakni, csak itthon van háton), azért éreztem a derekamat.
Én nagyon nézegettem a Tula toddlereket, de ahhoz a lányom súlyban még kicsi és bízom benne, h nyárra megbarátkozik a babakocsival.
Köszönöm a válaszod.
Nekem kiránduláshoz, és olyan helyekre kellene, ahol nem lehet babakocsizni, szóval csak alkalmanként.
Ezért nem is szeretnék nagyon drágát venni, de azért jó legyen, mármint ne szakdjon le a derekam fél óra után. :)
Köszi, használtban gondolkodom. :)
Megnézem, amiket írtatok. Én eddig a Gremesét és a Tündérputtonyt néztem.
Manducáról olvastam jókat, de nagyon drága még használtan is.
Köszönöm az eddigi javaslatok.
Jöhet még egyéb tapasztalat is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!