Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik csatos hordozó vált be...

Melyik csatos hordozó vált be nektek 1-2 éves gyereknek?

Figyelt kérdés
2015. márc. 12. 10:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem 8 hós a lányom, de a hossza egy 12 hós gyereké (a súlya pedig egy 7 hónaposé, szóval hosszú-vékony típus). Van két Liliputink, ennek már kicsi a body része. Ha hátra feszíti magát, akkor simán kieshet belőle. Nekem még az is probéma, h - nekem - sok időbe telik beállítani a pántjait, ezért van kettő (egyikben elől hordoztam, másikban hátul). A súlyelosztása jó, simán tudom benne cimbálni a gyereket fél napon keresztül hát/derék és minden egyéb fájdalom nélkül.

Most rendeltem egy magyarindát, ennek magasabb a body-ja, simán tartja a gyerek fejét. Könnyebb a pántjait húzkodni, csak még tanulom. Tegnap 10-17-ig jöttünk-mentünk rám kötözött gyerekkel (ilyenkor előre szeretem rakni, csak itthon van háton), azért éreztem a derekamat.

Én nagyon nézegettem a Tula toddlereket, de ahhoz a lányom súlyban még kicsi és bízom benne, h nyárra megbarátkozik a babakocsival.

2015. márc. 12. 11:10
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod.

Nekem kiránduláshoz, és olyan helyekre kellene, ahol nem lehet babakocsizni, szóval csak alkalmanként.

Ezért nem is szeretnék nagyon drágát venni, de azért jó legyen, mármint ne szakdjon le a derekam fél óra után. :)

2015. márc. 12. 11:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Én e-bayről rendeltem, nincs márkája. Úgy 3500ft volt szállítással együtt. Párnázott mindenhol, jól lehet állítani a csatokat, kényelmes. Egy baj van vele, alacsony a body része. Bár a fiam már 2 lesz, lányom meg már 3 is elmúlt, szóval nem akkora probléma, nem dobják hátra magukat.
2015. márc. 12. 11:51
 4/8 sandrachnologic ***** válasza:
Emei baby toddler, 20 kgig jo. 😊 draga, de iszonyat kényelmes. 😊
2015. márc. 12. 12:20
 5/8 sandrachnologic ***** válasza:
Ha olcsot szeretnel es jot, akkor Bora-t vegyél vagy mamami forumon használtat. 😊
2015. márc. 12. 12:21
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi, használtban gondolkodom. :)

Megnézem, amiket írtatok. Én eddig a Gremesét és a Tündérputtonyt néztem.

Manducáról olvastam jókat, de nagyon drága még használtan is.

2015. márc. 12. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, a Manduca és a Magyarinda nagyon hasonlítanak egymásra. Ez utóbbinak van turija, nézd meg esetleg.
2015. márc. 12. 20:47
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi javaslatok.

Jöhet még egyéb tapasztalat is! :)

2015. márc. 13. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!