Írnátok nekem kisfiú neveket? Nektek melyik tetszik?
Figyelt kérdés
Vezetéknév Takács.2015. márc. 11. 09:48
1/25 lyna82 válasza:
Szia!Nálam a Nr.1 a Dominik,a fiamat így hívják :)
De nagyon tetszik a Benjamin,Dávid,Bálint,Ádám.Szerintem ezek mennek a vezetéknévhez is.
2/25 anonim válasza:
Fiú nevekkel mindig bajban voltam, ha fiam lett volna nehezen tudtam volna választani, de leírom melyek azok, amik tetszenek: Levente, Marcell, Zalán, Tamás, Attila, Benedek.
3/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Van már kettő kislányunk,nekik könnyebb volt nevet adni :)
2015. márc. 11. 10:02
4/25 anonim válasza:
És a lányoknak milyen nevük van? Milyen stílus tetszik nektek? Úgy kicsit könnyebb lenne ajánlani.
5/25 anonim válasza:
Az én kedvenc fiú neveim az András és az Ármin. A kisfiúnk András lett, és ha fiú lesz a kistesó ő Ármin lesz.
6/25 A kérdező kommentje:
A lányok Hanna és Evelin.Apuka András a második neve az lesz a picinek :)
2015. márc. 11. 10:12
7/25 anonim válasza:
Nálunk amik esélyesek:
Soma, Zoárd, Krisztián, Ádám, András, Gergő
Nekem ezek tetszenek.
Takács vezetéknév nagyon jó, ahhoz nagyon sok név illik. AMi nekem még nagy kedvenc fiú név az a Márk és az Áron, de nekünk nem illik a vezetéknevünkhöz
8/25 anonim válasza:
AMik nekem tetszenek az az Ármin, Dániel, Márk, Levente, Krisztián, Dávid, Endre.
De tény, hogy sokkal több szép lánynév van.
9/25 A kérdező kommentje:
Kisebbik lányomnak a Gergő tetszik,még az Ábel is szóba került.
2015. márc. 11. 10:30
10/25 anonim válasza:
Nekem a Roland nagyon tetszik és szerintem passzol a Takácshoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!