Hívattok elő babátokról képeket? Van aki interneten keresztül küldi el az előhívni kívánt képeket? Hogyan kell ezt az egészet?
ha van kérdésed szívesen segítek
első vagyok, itt tudod letölteni a programot
szia!
Én innen szoktam:
www.onlinefoto.hu
Teljesen egyszerű,beregisztrálsz,a többi megy magától.
Én vagy a rossmann-nál vagy a dm-nél szoktam rendelni, mikor, hol akciós. De tapasztalataim szerint itt a legolcsóbb a digitális kép csináltatása.
Van egy program, azt letöltöd, utána annak a segítségével fel tudod tölteni a képeket. Elküldöd a megrendelést és általában 2-3 nap alatt elkészülnek a képek, amiről email-ben értesítenek. (Házhoz is viszik, csak az egy picit ugye többe kerül.)
Én a rossmann oldalát szoktam használni, nem is muszály a programot letölteni, ha csak simán képeket akarsz előhivatni. Lehet online is feltölteni a képeket.
A múltkor néztem a dm-eset is, de kétszer annyiba került, mint a rossmannban. Én már nagyon régóta így hivatok elő nyaralás, esküvős, most babós képeket.
Majd fotókönyvet is csináltatnék, csak ahhoz sok idő kell megszerkezteni tutira...
A rossmannál visszakapsz egy igazolást a rendelésedről, majd ha elkészül a kép, arról is kapsz értesítést, hogy mehetsz érte az általad megjelölt boltba.
Van benne egy rendelési szám, elvileg azzal tudod igazolni, hogy a tied, de tőlem ezt sosem kérték. Mindig csak a nevet mondtam, mert nem mindig van kint az elkészült képeknél. Ha nem találod, a pénztárnál kell megkérdezni, mert sokszor elfelejtik kitenni.
Igazolni meg amúgy sem kell, miért vinnéd el más képeit, amiért még fizetsz is??? :o) Egyébként 3-4 nap alatt tényleg megvannak, és jó minőségűek még a normál képek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!