Mi lesz ha elálló füle lesz a gyerekemnek? Ki lehet ezt nőni?
ma 19:40
Utolsó, butaságot mondasz. Ilyen erővel, ne legyen fogszabályzás sem, mert ki dönti el, hogy nem szép a kapafog, vámpírfog, összevissza, egymásranőtt fogak. Lehet, hogy pont az a szép! És tegyük hozzá, hogy pár év fogszabályzó sokkal nehezebb, kellemetlenebb és fájdalmasabb egy egyszerű rutinműtétnél.
Az egészséget hozod fel az esztétikával szemben....
Nekem mindegy, felőlem meg lehet műteni, de ne legyen már csúnya vagy kevésbé szerethető valaki akinek eláll a füle!
Nem a szülőkről van szó, hogy elfogadják-e, szeretik-e úgy a gyereket, ahogy van. Hanem arról, hogy mint szülő, megóvnám a gyerekemet attól, hogy a durván elálló elálló fülével (aránytalanul nagy orr, és tetszőlegesen behelyettesíthetsz bármit) szivassák, kiközösítsék, emiatt ő visszahúzódó, félénk, magáért nem kiálló, esetleg magát nem sokra becsülő személy legyen.
2 elálló szemfog nem egyenlő azzal, amikor valakinek durván eláll a füle. Neked eláll? Ja, nem? Engem piszkáltak vele eleget, és nem itthon. A mai napig zavar, emiatt nem strandolok szívesen, nem úgy hordom a hajam, ahogy kényelmesebb lenne, soroljam? Inkább megcsináltatjuk, ha nem lesz a gyereknek ellenvetése, fáj neki 2 napig (ezt elfelejti) minthogy a lelke fájjon. Ez nem egyenlő azzal, amikor minden hülyeséget megcsináltatnánk rajta, csakhogy szép legyen, meg tökéletesen arányos.
Mondtam már, aki azt mondja, hogy egy adott testi hiányossága nem okoz benne semmilyen komplexust, az vagy a marha ritka kivételek közé tartozik, vagy hazudik.
Nem tudom min lehetett összeveszekdedni, de én most fiatalkorúként leírom azt amit én gondolok:
Nekem nem volt sem elálló fülem, se semmi sőt a kiskori képeimen tán nem is nézek ki olyan hülyén mint a többi.. :) DE 9-10 éves koromban volt egy súlyos betegségem, telebasztak gyógyszerrel és emiatt rengeteget híztam(azóta meggyógyultam), és természetesen a lelkem is meggyengült. (!) És itt a kulcs, nem akkor csúfolnak, ha nem vagy tökéletes, hanem akkor amikor beteg vagy, szomorú, és/vagy a lelkeddel van baj. Amúgy csak úgy mondom már nem vagyok olyan dagadt, de most van egy dagadt lány az osztályunkban, és NINCS kiközösítve! Tehát nekem sem az volt a megoldás, hogy zsírleszívás, meg ilyen hülyeségek... Szard le, hogyha nem akarnak befogadni nekem ez segített. Persze olyan emberek, mint én kevés van, de csak akkor babaráld a fülét, ha nagyon kéri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!