Hazajövetel a kórházból! Milyen ruha a babára?
Hatalmas dilemma ez,nem bír nyugton hagyni!most már ezzel is álmodok :)
Az lenne a kérdés,hogy pl 20-25fokban milyen vastag ruciban,kabátban hoznátok haza az újszülötett? Hordozóba jön kocsival haza,max 100méter,amit kint kell megtenni vele,aztán megy a kocsiba! A kabát érdekelne,hogy az milyen vastag legyen? Mert hát alul lesz rajta pléd,az tuti,de a kis kezét annyira nem lehet eldugni!
Ha van kedvetek,akkor jó lenne,ha linkelnétek képet nekem,hogy milyen kapbátra gondoltatok!
Köszönöm!
100 méter miatt szeretnéd annyira beöltöztetni?
Főleg ha takaró is lesz rajta, minek annyira bebugyolálni szegényt?
Az a baj,hogy fogalmam sincs,hogy mit adjak rá!
Ápr 30ra vagyok kiírva,elméletileg gondoltam,hogy annyi fok lesz!:)
Ezért kértem segítséget! Segíts nekem,hogy miben hoznád haza,akkor mondjuk tetőtől talpig!
Első baba! Csak már annyira idegesít ez a téma! Eddig úgy voltam vele,hogy majd ugyis meglátom milyen idő lesz! De már minden gondolatom ezen van! Sajna,előretervező típus vagyok!:)
Akkor lehet 15 fok meg 25 is. Rém egyszerű, egy réteggel többet tegyél rá, mint amiben te jól érzed magad.
Ne öltöztesd túl, egy kardigán 20-25 fokban bőven elég, felesleges kabát rá.
Ha teljesen megbolondul az időjárás, akkor ottmaradtok a kórházban, mert nem készültél két hónappal korábban a pontos öltözékre? Kapaszkodj meg: eshet is.
Pedig jobb ha lazulsz egy kicsit, eztán a dolgok felét sem fogod tudni előre megtervezni. :D
Ami biztos: body, hosszú ujjú rugi, a többi meg azért május elején változó lehet. Vigyél a rugira egy kardigánt, a lábát egy pléddel betakarod, és ennyi. ja, meg persze sapka. Ha tegyük fel 22-25 fok van, az pont annyi, mint bent a lakásban, nem kell vastagabban öltöztetni különösebben, mint bent, max ha fújdogál a szél egy pléddel betakarni. a kis vékony sapka az alap eleinte.
Akkor leírom,hogy én mire gondoltam,ha mondjuk olyan 20-22°C lenne,napsütéssel!
Rövid ujjú body
Plüss hosszú ujjú rugi
Tavaszi plüss pléd
Sapka
Na most jön a neheze :)
Kabát? Plüss kis pulcsi (nem annyira vastag,ami van)?
Hát ki tudja milyen idő lesz akkor...
De én pl 22 fokba hosszú bodyban és egy ujjatlan rugiban hoznám hazavagy ujjatlan body és hosszúujjú rugiban. És egy vékonyabb takarót tennék rá.
Oksa
Köszönöm a segítséget!
Én november elején szültem, felkészültem sok meleg ruhával, overállal is, és rugi+kardigán hoztuk haza, mert olyan meleg volt. Rajtam csak pulcsi volt.
Készíts oda többfélét, és majd válogathatsz. :)
Szerintem azért május elején nem szokott reggel 22 fok lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!