Hol kaphatnék egyforma ruhát a babámmal?
Figyelt kérdés
Anya-lánya kollekciót szeretnék, persze nem egész ruhatárat csak 1-2 egyforma ruhát! Hol lehet ilyeneket kapni?2014. nov. 8. 20:54
1/11 anonim válasza:
A Scamp-nál van olyan, hogy kérhetsz különböző mintákat.
Ismered őket?
2/11 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló! Köszi az ötletet, igen vettem már több ruhát tőlük a babámnak!
2014. nov. 8. 21:07
3/11 anonim válasza:
Nemrég a C&A-ban láttam felnőtt méretű rugdalózót.
4/11 anonim válasza:
A scampnél lehet trikót kapni, ami olyan mint a babaruha, de most engem is elkezdett izgatni a kérdés és találtam egy csomót google-ön, "mother and daughter matching outfits"-re kerestem, van, ami szállít kis hazánkba is, jó keresgélést :-)
6/11 A kérdező kommentje:
4.válaszoló, linket esetleg tudsz küldeni?
2014. nov. 8. 21:27
7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!!! Csomót kerestem már és nem bukkantam rá! :)
2014. nov. 8. 21:31
9/11 anonim válasza:
A fecebookon van egy csajszi, aki ilyen ruhákat árul. Anya-lánya, apa-fia, de még családi és apa-lánya, anya-fia cuccokat is. Szóval minden variációra van nála ruci. De sajnos nem találom. :( Ha esetleg meglesz, belinkelem.
És szerintem ebayen is tuti van, bár azok kínából postáznak, nem tudom milyen minőség lehet.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nagyon örülnék ha meglenne!! :)
2014. nov. 10. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!