18: a prűdség nem érettséggel és illemtannal se egyenlőre. Elég szomorú ha bárkit is zavar egy kisbaba pucér képe. A legkisebb mértékben sem szabadna a nézőjének eszébe jutnia a szexualitás, akkor se, ha látja a két mmes fütyijét! Kissé beteges!!!
2015. márc. 6. 20:39
22/51 anonim válasza:
Szerintem akinek tok normalis a meztelen babafoto nincs gyereke... Vagy ha van akkor nagyon naiv... Ki lehet am azt a nunit/pucust takarni is... ugy elfogadhato... szimpla paint-tel lehet rajzolni oda egy viragocskat, levelecsket, smiley-t, s el van takarva ami nem lell latszodjon, s annyi...
2015. márc. 6. 20:43
23/51 anonim válasza:
7-es vagyok. Van egy 2,5 éves fiam és nem, nem tartom jónak (le is írtam miért), hogy meztelen képet rakjon ki valaki egy kisbabáról. Egyébként pont az ilyen Kérdező félék miatt sem, mivel elég beteges, hogy egy kisbaba képéből csak a fütyije maradt meg neki. Már sajnos ez is rosszat jelent. Nekem ilyen eszembe sem jutna és más egészséges lelkületű embernek sem.
2015. márc. 6. 20:48
24/51 anonim válasza:
22: a barátainak, ismerőseinek miért ne mutathatná meg? nem a világgal osztotta meg, úgy max. csak akkor tenné, ha nyilvános a fotó, ami tényleg veszélyes. Komolyan mondom, még vallásosok se ilyen idióta, álszentek, mint itt egyesek.
2015. márc. 6. 20:48
25/51 anonim válasza:
Szerintem nem a meztelenséggel van a baj (kisbabánál ez mégis kit zavarhat?), de azzal igen, hogy alapvetően nem akarom más emberek gyerekeit nézni 0/24-ben...
Nem tudom, miért gondolják, hogy csak azért, mert nekik nyilván ő a világ leggyönyörűbb babája, idegeneknek is oda meg vissza kellene lenni tőle...
2015. márc. 6. 20:49
26/51 anonim válasza:
A meztelen kisbaba fotók még hagyján! Szerintem az a legdurvább, mikor közvetlen születés utáni képeket raknak fel, háttérben az anyuka csupasz alvázával...
2015. márc. 6. 20:54
27/51 anonim válasza:
18.-nal a pont!
Sötét idióta mind, aki kérdezőt betegeknek gondolja.
2015. márc. 6. 21:00
28/51 anonim válasza:
22-es vagyok. a gyerekemnek a futyije/nunija csak az anyjara es az apjara tarozik, s nem rokonokra, baratokra, ismerosokre. En sem vagyok kivancsi unokatestverem gyerekenek a futyijere. Az arca az mas... mosolya, tekintete aranyos... labacskai pici kis cukik, kezecskejen az ujjacskak olyan kis edesek, de ilyen kepet lehet csinalni ruhastol is... amugy az en "ismerosom" a falubeli eroszakolo... manapsag amugy mint mondtam... senkiben sem kell megbizni... meg a rokonokban sem...
29/51 anonim válasza:
*betegesnek
30/51 anonim válasza:
A kisbaba a családtagunk, miért kell róla meztelen képeket kirakni? Akik kiraknak róla, azok a az anyósukról is raknak fel? A férjükről, testvérükről is? Ők is családtagok. Ha róluk nem tesztek közzé meztelen képeket, a saját kisbabátokat miért teszitek ki ennek? Nektek hogy esne, ha valamelyik családtagotok egy nap meztelen képeket tenne közzé rólatok?
Undorító, h egyes szülők tárgyként kezelik a gyereküket, egyszerű tulajdonként, nem emberként csak azért mert kicsi és magatehetetelen. CSak azért, mert ő még nem tud ez ellen tiltakozni, nem kéne kitenni semmi ilyesmit róla.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!