Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell feltenni a facebook...

Miért kell feltenni a facebookra meztelen fotókat egy babáról? 25F

Figyelt kérdés
Undorító, ott van nagytotálban a 2mm-es fütyije.
2015. márc. 6. 20:06
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
En sem tennem ki egyik gyerekem meztelen kepet sem a fb-ra. En elovigyazatos vagyok. Az en kepeimetcsak az ismerosok latjak, s hiaba ismerek valakit ha nekem az nem szimpatikus, nem fogadom el(szerencsemre). A napokban mondta anyum hogy egy falubeli "ismeros" multheteb egy lakodalmon me akart eroszakolni egy 12 eves fiut...
2015. márc. 6. 20:24
 12/51 anonim ***** válasza:
40%
Nem értek egyet azzal, hogy hülyeség az egész...nekem pl az egész családom szétszórva az országban lakik, és nagyon jó látni az ő gyerekeikről képet, és én is töltök fel az enyémekről, hisz az esetek 90%-ában sajna csak így van lehetőség arra hogy lássuk egymást.Azt hozzáteszem, hogy meztelen képet soha nem töltöttem fel és nem is tennék ilyet, viszont nem zavar ha más ilyet tesz (most egy kisbabáról beszélek). A másik pedig az, hogy csak a legközelebbi rokonaim, barátaim ismerőseim facebookon, és csak ők látják a képemet, idegenekre vagy ezer éves ismerősök nem tartoznak ezek a dolgok. Kedves kérdező, én azt javaslom, hogy töröld az illetőt az ismerőseid közül ha zavar amiket feltölt.
2015. márc. 6. 20:25
 13/51 anonim ***** válasza:
72%
7-es vagyok. Nem, nem azt mondta, neki konkrétan "a 2 mm-es fütyije" az undorító.
2015. márc. 6. 20:26
 14/51 anonim ***** válasza:
100%
... szoval eroszakolni akarta a 12 eves fiut. ez az ember is kert tolem baratkerot, s bar ismerem, s nincs mit "titkoljak" senki elott a fb-on, nem fogadtam el... Szoval szerintem senkiben sem lehet megbizni... Nem tunik amugy ilyen eroszakolos alaknak, nem ezert nem fogadtam el, csak mas az erdeklodesi korunk... Az internettel vigyazni kell...
2015. márc. 6. 20:27
 15/51 anonim ***** válasza:
74%

9-es " Undorító, ott van nagytotálban a 2mm-es fütyije."

Hát ez eléggé egyértelmű, hogy a fütyire vonatkoztatta.Ha nem lenne gondja a fütyivel, akkor miért emelte volna ki?

2015. márc. 6. 20:28
 16/51 anonim ***** válasza:
37%

Bakker fészen gondolom az ismerőseivel osztotta meg a gyermeke képét. Mi a fészkes fene undorító ezen? Valszeg, ha tudja azt, hogy az ismerősei között pedofil lenne, akkor eszébe se lenne így tenni az illetőnek. Mellesleg kérdező, nem a főoldalra teszi ki, az oldalán osztja max meg, te meg csak követed így látod a kezdő lapodon a megosztásait. Esetleg ne kövesd, be állíthatod, hogy mit akarsz a kezdőlapodon látni!

/ Egyébként inkább kérdező te vagy undorító, ha neked egy kis baba ilyen jellegű képéről mindjárt a szexualitás jut eszedbe! Ha szórakozásnak szántad a kérdésedet még annak is pocsék volt! /

2015. márc. 6. 20:30
 17/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Anya vagyok és én is teszek fel képeket néha, de meztelen képet sosem tennék fel még egy csecsemőről sem. A 2 évesemről meg főleg nem. Engem is nagyon zavar egyébként amikor ilyet látok. Még a pelenkás képek elmennek egy pár honaposnál, de a meztelen... Áh. Idősebb gyerekről meg értelemszerűen KIZÁRÓLAG ruhában. Egy 1-2 éves már nem csecsemő.
2015. márc. 6. 20:32
 18/51 anonim ***** válasza:
74%

Mennyi értetlen ember van...

Ha valaki nem értené, elmagyarázom. A kérdezőnek nincs semmiféle pszichológiai gondja, csupán van, amit illik, van, amit nem illik, és van, amit egyenesen butaság közzétenni.

Nyilván ép ember nem fogja a kisbaba tökét bámulni. De van, akit ez zavar. Attól, mert valaki szemérmesebb, még nem hülye.

Egy ilyen képet egyszerűen nem illik, és butaság is megosztani a nagyközönséggel. Butaság, mert ki tudja, hány pedofil rántott már rá, és mondjuk ép ember nem örvendezik attól, ha tudja, hogy szakállas ötvenes bácsik matyiznak a gyerekére.

2015. márc. 6. 20:33
 19/51 anonim ***** válasza:
25%

"A kérdezőnek nincs semmiféle pszichológiai gondja..."

De van sajnos.

2015. márc. 6. 20:34
 20/51 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem tennék fel meztelen képet. Ami egyszer felkerül a netre az ott is marad. Tök mindegy te mit állítasz be. Igy is elég beteg világban élünk. Egyébként én már láttam képet 2-3 évesről is meztelenül. Szerintem felelőtlenség.
2015. márc. 6. 20:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!