Anyukák, diplomátok vagy gyermeketek lett hamarabb? Szándékos volt a sorrend vagy csak így alakult?
Figyelt kérdés
2015. márc. 6. 13:56
11/22 anonim válasza:
Diploma, meló,diploma,és rá 4 hónapra baba ami most júliusban fog meg születni.majd 2 év múlva kistesó lessz. Minden tervezve volt. Ja és májusban esküvő.9 éve vagyok együtt a párommal.
12/22 anonim válasza:
Diploma, munka, saját lakás, gyerek, a gyerek születése előtt nem sokkal autó. Szándékos volt. Lehetett volna másképp is, mert már főiskolásként együtt voltam a férjemmel, de így szerettük volna.
13/22 anonim válasza:
Nagyon tudatos családtervezés eredménye: két diploma, mellette a kezdetektől munka jó pár évig, aztán jöttek a gyermekeink /a második 1 hónapos/. A gyermekvállalás előtt össze is házasodtunk, lakást vettünk, szóval megalapoztuk a jövőnket. Képtelenek lettünk volna meztelen popóra családot alapítani.
14/22 anonim válasza:
Diploma, munka, gyerek. Szándékosan.
Egyetem másodévén jöttünk össze (csoporttársakként) és nyolc évre rá vállaltunk gyereket. Nulla családi támogatás mellett ekkorra sikerült elérni, hogy megfelelő megtakarításunk legyen egy lakásra.
15/22 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm, hogy írtatok!
2015. márc. 6. 14:33
16/22 anonim válasza:
Egyetemi évek alatt esküvő, diploma (férjemmel egy időben) után 2,5 hónappal született a lányunk, most másfél éves és jön a kistesó. Mindezt így terveztük, munkaviszonyom nincs, 2-3 év múlva szeretnék elkezdeni dolgozni. Többeket ismerek, akik szintén hozzánk hasonlóan építették fel az életük, szintén tudatosan.
17/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok, szüleink nem toltak semmit a fenekünk alá! Kedves kérdező, Veled mi a helyzet?
18/22 anonim válasza:
Diploma, munka otthon, hazassag, munka kulfoldon, lakasvasarlas, munka otthon tovabb, gyerek, szakvizsga. Teljesen tudatosan. Most keszulunk hazat venni, es ha Isten is ugy akarja, johet a masodik gyerek.
19/22 A kérdező kommentje:
nálunk házasság, diploma, gyerek a sorrend.
2015. márc. 6. 16:11
20/22 anonim válasza:
Előbb gyerek, aztán hat évre rá diploma :) Nem mondanám sem szándékosnak, sem nem szándékosnak, egyszerűen amikor a fiam született, még nem is akartam diplomát.
De amúgy nem bánom, nekem ez tökéletes sorrend volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!