Nehezen döntötték el, hogy mi legyen a gyermeketek neve? Tudnátok tippeket adni?
Még nem tudom, hogy kislányunk vagy kisfiúnk lesz, de ezeken a nevek kerültek szóba:
Izabella, Boglárka, Sarolta
Levente, Olivér, Marcell
Ti melyiket választanátok?
Bármilyen más ötletek is szívesen fogadok.
Az Izabella és a Sarolta nem annyira tetszik, a többi nekem nagyon tetszik :) De ne a mi véleményünkre adj, a sajátotok legyen fontos!
Mi papírra írtuk a lehetséges neveket, és mindenki húzott le belőle egy-egyet.. és végül kettő maradt fenn, abból meg azt választottuk, ami dallamosabb volt a vezetéknévhez.
A vezetéknév nagyon rövid ( Papp)
Gondolkozunk esetleg még a Zsófián ill. Szabolcson.
Izabella vagy Boglárka.
Marcell vagy Levente.
Saroltan kivul mind listas volt nalunk. Az egyik lanynev a lanyunk a masikat a noverem kedveert meghagytuk neki.
Babat varok es Oliver lesz ha fiu. Elozo babank Levente lett volna 😊 mindharom terhessegnel felmerult a Marcell 😊 nem tudnek donteni.
Ezek közül Boglárka, Levente, Oliver, Marcell kb száz fog még veletek szemben jönni az utcán.
Így én az Izabellát vagy Saroltát választanám (egyformán tetszik), fiúnévből pedig néznék egy kevésbé gyakorit.
Levente egyébként szép név.
Olivér nem tetszik, a Marcellt pedig nagyon nagyon nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!