Nektek ki a gyermeketek keresztszülője?
Nalunk ez nagyon egyszeru volt.
Az elso lanyomnak a legjobb baratnom. A masodik lanyomnak a noverem.
Az unokaocsemnek (idosebb a lanyaimnal) a noverem legjobb bnoje a keresztanya.
Mi ezt igy is beszeltuk meg. Nincs tobb gyermekuk, de az uncsimra alapbol annyit koltok, mint a legjobb bnom lanyara, aki a keresztlanyom.
A keresztapak a ferjem feladatai voltak. Ok a legjobb baratok kozul lettek valasztva.
A huga soha, semmilyen korulmenyek kozott sem johetett szoba. Mondjuk szamomra o alapbol ki van tiltva innen es a lanyaimat se engedem kapcsolatba allni vele.
miért nem az uncsitesók szülei lesznek a keresztszülők?
nekem is p anya tesója a keresztanyám, nem az unokatesóm.
És úgy látod, hogy az unokatesók törődnének velük? Ha van rokon, akkor mindenképp rokont "illik", másodsorban szoktak csak barátokat választani.
Nálunk tesók a keresztszülők. Sajnos páromnak nincs tesója, így az enyéim közül kell kiválasztani. Én azért választottam az első gyerekemnek a nővérem, mert ő is engem tett meg keresztszülőnek az első lánya születésekor. Akkor még nem voltam együtt a párommal és így én voltam a keresztanya, párja testvére meg a keresztapa. Most már másik párja van tesómnak, így én tesómat és a párját választottam. Most születik második gyermekünk, neki a húgom lesz, ő neki örülök is. Neki azt mondtam, hogy majd ha lesz egy párja-19 éves-, akkor majd a párja lesz a keresztapa, addig nem lesz keresztapja. Van egy öcsém is, aki idősebb a húgomnál, de ő a nővérem 2. lányának a keresztapja, így, hogy ne maradjon ki húgom, őt választottuk, de őt is akartam. Öcsémnek meg elég egy keresztgyerek.
Nagyobbik fiamnak férjem gyerekkori barátja(ő volt még az esküvői tanúja is) és felesége.
Kissebbik fiamnak a mostohaöcsém(apám élettársának a kissebbik fia)ő szingli de ha lesz barátnője/felesége akkor ő meg lesz a keresztanyja!
Férjem egyke így nálla nem tudtunk volna felkérni senkit(vagyis az unokatesóját igen de ő nem vállalta....?:()
Nekem van egy bátyám de évek óta bagózik rám,remete életet él,nincs senkije 36 évesen és a gyerekeim is ha 2x5 percre látta eddig!Ilyen nem akartam keresztapának!...és nem az anyagiak miatt de én azért szeretném ha etől egy kicsit jobban részt venne a keresztgyereke életébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!