Mit tennétek gyermeketek "időkapszulájába"?
Arra gondoltam, hogy készítenék egyfajta időkapszulát, amit a 18. születésnapján adnék oda a gyermekemnek.
Ti mit tennétek bele?
Én arra gondoltam, hogy aznapi újságot amikor megszületik, azévi pálinkát, egy levelet amit még várandósan írnék neki.
Ti mit tennétek bele?
én az évi bort vettem, vannak abban az évben nyomott különleges pénz érmék :)
újságról sajnos lecsúsztam mert kórházban voltam, nem tudtam venni, pedig az is jó.
meg eltettem neki a hazahozós cuccokat meg az első cumiját és egy kézlenyomatot.
plusz a csp megy a számlájára, gondolom majd annak fog örülni, persze ha lesz még értéke akkor (nem mint ha most lenne :/)
Kórházi karszalag, aznapi újság, esetleg egy havi női divatmagazin, ha lány - érdekes lesz visszanéznie, hogy mi volt a divat. Egy dobozos coca-cola (vagy pepsi), pálinka.
Nekem az ilyen levél-napló dolog túl 'nyálas', de persze ezt mindenki maga dönti el :) Illetve még fotókat, ami születése napján készült úgy, hogy a kezünkbe tartjuk, ill a nagyszülők kezében van.
első UH fotót, köldökcsatot, karszalagot, talán a kistakaróját, kéz- és láblenyomatot
A pénzérme szerintem nagyon jó ötlet, és az újság is, de ezekről én lemaradtam. Millió emlékünk van ezeken kívül :)
Amúgy nagyon aranyos kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!