Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek gyermeketek...

Mit tennétek gyermeketek "időkapszulájába"?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy készítenék egyfajta időkapszulát, amit a 18. születésnapján adnék oda a gyermekemnek.

Ti mit tennétek bele?

Én arra gondoltam, hogy aznapi újságot amikor megszületik, azévi pálinkát, egy levelet amit még várandósan írnék neki.

Ti mit tennétek bele?

2014. aug. 5. 07:06
 1/8 anonim ***** válasza:
En naplót irtam neki a terhességem alatt.
2014. aug. 5. 07:09
 2/8 anonim válasza:
16%
Annyi eurót, amennyit csak tudok.
2014. aug. 5. 07:45
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
az az annyi eurót amennyit tudsz,dolog az nem hülyeség de én inkább egy bankkártyát tennék bele (tehát kamatozna neki)
2014. aug. 5. 07:58
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

én az évi bort vettem, vannak abban az évben nyomott különleges pénz érmék :)

újságról sajnos lecsúsztam mert kórházban voltam, nem tudtam venni, pedig az is jó.

meg eltettem neki a hazahozós cuccokat meg az első cumiját és egy kézlenyomatot.

plusz a csp megy a számlájára, gondolom majd annak fog örülni, persze ha lesz még értéke akkor (nem mint ha most lenne :/)

2014. aug. 5. 09:40
 5/8 anonim ***** válasza:
36%

Kórházi karszalag, aznapi újság, esetleg egy havi női divatmagazin, ha lány - érdekes lesz visszanéznie, hogy mi volt a divat. Egy dobozos coca-cola (vagy pepsi), pálinka.

Nekem az ilyen levél-napló dolog túl 'nyálas', de persze ezt mindenki maga dönti el :) Illetve még fotókat, ami születése napján készült úgy, hogy a kezünkbe tartjuk, ill a nagyszülők kezében van.

2014. aug. 5. 10:00
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Nyálas. Ertem. Nekem a pálinka alkeszes, a divat magazin meg majmos.
2014. aug. 5. 10:12
 7/8 anonim ***** válasza:
52%

első UH fotót, köldökcsatot, karszalagot, talán a kistakaróját, kéz- és láblenyomatot

A pénzérme szerintem nagyon jó ötlet, és az újság is, de ezekről én lemaradtam. Millió emlékünk van ezeken kívül :)

Amúgy nagyon aranyos kérdés.

2014. aug. 5. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:
nem értem mi a bajod, én csak leírtam a saját véleményemet, senki nem mondta, hogy neked azt is kell csinálni...
2014. aug. 5. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!