Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Titeket meg ert a parotok,...

Titeket meg ert a parotok, hogy kicsi gyerek mellett allandoan faradtak vagytok?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, megérti, de azért találunk rá alkalmat arra is, hogy együtt legyünk, pedig 4 gyerekünk van. nem hivatkozom állandóan fáradtságra,mert az nem is lenne igaz.
2010. febr. 14. 16:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
3 gyerkőc van elég sok figyelmet igényelnek,de az tényleg nem lenne igaz hogy állandóan fáradt vagyok,pedig segítségem sincs nagyon.
2010. febr. 14. 16:34
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
én nem vagyok/voltam folyton fáradt. 1 kislányom van, beszéltem más anyukákkal, akik állandó fáradtságról panaszkodtak. sztem a titok a feladatok leosztásában rejlik :) pl nálunk nagymamák úgyis mindig unokázni akartak, hát hajrá :) én gyorsan szaván fogtam mindenkit :P szóval nálunk nem volt mit megérteni :) Neked is javaslom a módszert!
2010. febr. 14. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:
38%

Igen, megérti. A fiam 4,5 hónapos, de már az idejét sem tudom, hogy mikor voltunk együtt a párommal. Még a terhesség közepe felé... A fiúnk velünk van egy szobában.

Nem csak az én fáradtságom az oka, hanem az ő munkarendje is. 3 műszakban dolgozik, hétfőtől szombatig. Ő is sokszor fáradt. Vasárnap örül, hogy egy kicsit tévézhet, játszhat a fiával, vagy csak netezhet.

Ha délelőttös, akkor 8kor fekszik (fél 4kor kel), én akkor még altatom a fiút. Ha délutános, én alszok, mire hazaér (éjfél, 9 - fél 10től tovább nem bírok ébren maradni). Ha éjszakás, akkor meg értelem szerűen nincs itthon. Nagyszülők nincsenek közelben, az én anyukám külföldön dolgozik, az ő szülei még aktívan dolgoznak, ők is messze laknak. Itt a faluban nem ismerünk szinte senkit. Rám marad minden, háztartás, bevásárlás, mosás, főzés, a takarításban segít a párom, azt általában ő szokta csinálni, ha itthon van (az ablakpucolás csak az övé).

Megérti ő is, én is, hogy most nem tudunk együtt lenni, de a mi kapcsolatunk nem is a szexre épül. Mi társak vagyunk és nem csak szeretők.

2010. febr. 14. 17:08
 5/7 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem igazán csak akkor fogja megérteni, hogy mi ez, ha-ne kerüljön rá sor-de neki kell ellátnia legalább 3 napig+ háztartás!!

Egy ismerősöm műtötték, 3 hós volt a baba, 3 nap kórház. Na apa azóta becsüli anyát!!

Amúgy sokakat megbecsülnek, de igazán nem tudják, mit jelent ez.

2010. febr. 14. 21:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg nem kell elvárni hogy örökké megértse! Neked is kell tenni hogy ne úgy legyen és hogy ne minden gyereked körül forogjon.
2010. febr. 15. 00:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem nem hogy megért, de rengeteget segít. Mindenben, amiben tud. Egy szavamba kerül, bármi. Így jut időnk mindenre.
2010. febr. 15. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!