Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vajon csak bennem vet fel...

Vajon csak bennem vet fel kérdést ez a sok "hozzátáplálásos" kérdés?

Figyelt kérdés
"Hogy kezdjem?" "Mit adjak neki?" Először is, ott a védőnő. Jó, tegyük fel egy régimódi liba, nem lehet vele semmit megbeszélni:) Oké. De a net világában élünk, ha beüti vki, hogy "hozzátáplálás" 10ezer oldalt ad ki, amikből nyugodtan válogathat az ember . Vagy. Akár ide ,a keresőbe is lehet pötyögni, mert naponta vagy 4 ugyanilyen kérdés van.Miért érzem úgy, hogy ezeknek a kérdéseknek a 3negyede "értelmetlen"??
2010. febr. 14. 15:51
 1/9 anonim ***** válasza:
66%

A kérdezők lusták keresni a választ a neten. Energiába, erőfeszítésbe kerül, olvasni kell hozzá... :-(

Azt gondolják, hogy ha beírkák ide a kérésüket, akkor azonnal jön rá az emészett, tömör, pontos válasz, amit pontosan rájuk szabtak.

Vagy fel sem merül bennük, hogy másnak is lehet/lehetett hasonló kérdése, és abból is lehetne tanulni, okulni.

2010. febr. 14. 15:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Sokakban felmerül ez a kérdés: minek kérdezi, mikor előtte már ezer ilyen kérdés volt. Hát a honlap címe:

www.GYAKORIKÉRDÉSEK.hu :)))

2010. febr. 14. 16:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Mielőtt felteszed a kérdésedet, a gyakorikerdesek felkínál egy csomó hasonló kérdést, és megkér, hogy a tiédet csak akkor írd, ki, ha az előzőekben nem találtál választ.

Ezenkívül van az oldalon kereső is, amivel a régi kérdések között lehet keresni. Gyakran eredménnyel. És így választ is sokkal gyorsabban kaphatsz.

Végül: rém unalmas naponta 10 "a fogamzásgátló a 7 napos szünetben is véd" típusú, elcsépelt, agyonválaszolt kérdést olvasni, amiket a feltevőjéről messziről süt, hogy saját esze nulla, a netet és a keresőt használni nem tudja - majd a kapott válaszon többnyire meg is sértődik ráadásul.

Persze, ne olvassam, nem kötelező... viszont jó látletet ad az internetező magyar társadalomról.

2010. febr. 14. 16:35
 4/9 A kérdező kommentje:
aha, csak 1 baj van. Amikor kiír vki egy kérdét, előtte fél oldal felsorolás és köztük van az is, hogy "olyat ne kérdezz meg, amit mások már megkérdeztek előtted". Hát, megkérdezik, és egy nap sokszor... :)
2010. febr. 14. 16:36
 5/9 A kérdező kommentje:
16:35tel egyre jár az eszünk :)
2010. febr. 14. 16:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Unatkozol,h nekiállsz kötekedni?
2010. febr. 14. 18:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Van aki mások tapasztalatára kíváncsi hogy ők hogy csinálták!Ezzel nincs baj,csak lehet hogy rossz tanácsot ad néhány ember mert sok a buta és tudatlan,aki azt hiszi hogy ő tudja a legjobban!Tehát természetesen jobb ha az ember a védőnőtől,orvostól,anyukájától,mamájától kérdez!
2010. febr. 14. 20:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is tettem már fel olyan kérdést ami már a csapbol is folyt.Kiadott a gyakori egy csomót,de én nem éreztem azt az én válaszomnak,az én kérdésemre.Vagy azok mellé még vártam hozzászolást.Lehet kapok egy szimpi választ egy tegnap regisztrált emberkétől.Gyakran ismétlödő kérdéseket nem nyitom meg,megyek tovább.Engem egy kicsit az kezdett el zavarni,hogy "jol csinálom"és akkor kezdi:"6-kot tápi

10-kot gyümi

délben főzi..."

Nem eszik minden gyerek egyformán és egyforma időben.

2010. febr. 14. 21:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért, mert olyan anyukák tapasztalataira kíváncsi, aki hasonló cipőben jár a gyerekével.

A védőnők többsége meg sajnos nem jelent segítséget. Az enyém sem.

Én is felteszek ide 1-2 "elcsépelt" kérdést, pedig van 4 kisbabás barátnőm, anyám, anyósom, de van, hogy egyik sem tud választ.

Hát ezért.

2010. febr. 15. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!