Vajon csak bennem vet fel kérdést ez a sok "hozzátáplálásos" kérdés?
A kérdezők lusták keresni a választ a neten. Energiába, erőfeszítésbe kerül, olvasni kell hozzá... :-(
Azt gondolják, hogy ha beírkák ide a kérésüket, akkor azonnal jön rá az emészett, tömör, pontos válasz, amit pontosan rájuk szabtak.
Vagy fel sem merül bennük, hogy másnak is lehet/lehetett hasonló kérdése, és abból is lehetne tanulni, okulni.
Sokakban felmerül ez a kérdés: minek kérdezi, mikor előtte már ezer ilyen kérdés volt. Hát a honlap címe:
www.GYAKORIKÉRDÉSEK.hu :)))
Mielőtt felteszed a kérdésedet, a gyakorikerdesek felkínál egy csomó hasonló kérdést, és megkér, hogy a tiédet csak akkor írd, ki, ha az előzőekben nem találtál választ.
Ezenkívül van az oldalon kereső is, amivel a régi kérdések között lehet keresni. Gyakran eredménnyel. És így választ is sokkal gyorsabban kaphatsz.
Végül: rém unalmas naponta 10 "a fogamzásgátló a 7 napos szünetben is véd" típusú, elcsépelt, agyonválaszolt kérdést olvasni, amiket a feltevőjéről messziről süt, hogy saját esze nulla, a netet és a keresőt használni nem tudja - majd a kapott válaszon többnyire meg is sértődik ráadásul.
Persze, ne olvassam, nem kötelező... viszont jó látletet ad az internetező magyar társadalomról.
Én is tettem már fel olyan kérdést ami már a csapbol is folyt.Kiadott a gyakori egy csomót,de én nem éreztem azt az én válaszomnak,az én kérdésemre.Vagy azok mellé még vártam hozzászolást.Lehet kapok egy szimpi választ egy tegnap regisztrált emberkétől.Gyakran ismétlödő kérdéseket nem nyitom meg,megyek tovább.Engem egy kicsit az kezdett el zavarni,hogy "jol csinálom"és akkor kezdi:"6-kot tápi
10-kot gyümi
délben főzi..."
Nem eszik minden gyerek egyformán és egyforma időben.
Azért, mert olyan anyukák tapasztalataira kíváncsi, aki hasonló cipőben jár a gyerekével.
A védőnők többsége meg sajnos nem jelent segítséget. Az enyém sem.
Én is felteszek ide 1-2 "elcsépelt" kérdést, pedig van 4 kisbabás barátnőm, anyám, anyósom, de van, hogy egyik sem tud választ.
Hát ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!