Fiatal anyukák (18-tól 23-ig kb. ), ti mennyit adtok magatokra?
nálam is szokott így lenni,mondjuk nekem 2 fiam van,20 vagyok.
én nem szoktam foglalkozni azzal,hogy ki hogy néz,nem érdekel,az a lényeg hogy én jol érezzem magam.szerintem ne foglalkozz azokkal akik rosszallóan néznek.
Én itthon elég lepukkant vagyok, amikor várom haza a párom a munkából, akkor összekapom magam, és normálisan nézek ki, mire ideér:)
Nem rittyentem magam nagyon ki a boltba, de azért megfésülködöm, és normális ruhát húzok, nem melegítőt. Ne foglalkozz vele, ki mit gondol, csináld úgy, ahogy neked jó:)
Én is annyi vagyok mint te ^^
Na én alacsony vagyok nagyon és vékony is(153/45)ha tolom a kicsit,most már a városban is (falun lakunk ott mindenki ismer), akkor muszáj egy kicsit felnőttesíteni a baba arcom mert volt már rá példa,hogy rámszóltak,hogy hát miért szültem 16 évesen (bunkó város)...hát kösz :)
Amúgy sem érzem túl jól magam smink nélkül és bár szeretem a párom azért kismamaként jót tesz az önbizalmamnak ha megnéznek ^^
Otthon is igyekszem csinibb rucikat felvenni, cicanaci, plüss melegítő, bár otthon nem sminkelek mert a bőrömnek pihenie kell, olyankor csak színezett hidratálókrám és esetleg egy kis szempillaspirál,de ha jön az uram ( fú de hülyén hangzik és mégis valahogy jó:D) akkor azért ráncba szedem magam ^^
Hát hadd nézzenek!Talán jobb egy olyan anyuka látványa aki le van züllve???Na én azokat nézem meg hogy ennyire nem tartják már magukat nőnek...Aztán ők azok akik sírnak hogy a párjuk félrekacsint...!
38hetes magára adó kismama :)
Nekem sosem tetszett, hogy 16 éves barátnőm a pici baba mellett, ha ment valahova, egy órát tollászkodott és egy kiló sminket magára kent. Úgy gondoltam, elsősorban anya legyen, ne csinibaba.
Ha kimegyek a faluba, én is felöltözök, megfésülködök, normális hajat csinálok, de a smink kimerül a szemceruzában és a szempillaspriálban, az is néha. Ha a városba megyek, néha simnkelek. Nem tartom fontosnak, hogy a babakocsit tolva sminkelve legyek egy faluban..Nem ettől nő a nő, sőt, sokakban inkább ellenszenvet váltasz ki ezzel. De ha neked így jó, ne törődj másokkal.
8 hónapos a kislányom és 31 éves vagyok.
Nem vagytok egyedül ezzel a problémával.
Én szeretem magam sminkelni de legalábbis normálisan kinézve kitenni a lábam az utcára. Igaz, még nem szóltak meg, de látom az anyukákon, hogy irritálom őket.
Szinte hallom, ahogy kattog a kérdés bennük: mikor van ennek ideje kenceficézni magát?
És ha visszafordítom, rémes a magukat elhanyagoló, babakocsit bő pólóban, kinyúlt melegítőnaciban toló mamák látványa. + zsíros haj, töredezett körmök.
Lehangoló.
Szerintem aki akarja és jut rá ideje, csak kenje ki magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!