Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fiatal anyukák (18-tól 23-ig...

Fiatal anyukák (18-tól 23-ig kb. ), ti mennyit adtok magatokra?

Figyelt kérdés
Én mindig sminkben, megcsinált hajjal megyek el a babával és tök rosszul esik, mikor úgy néznek rám az emberek, mintha pl. tesóm gyerekére vigyáznék. 21 vagyok, úgyhogy pláne. Pedig az a csöppség az enyém, csak szeretek magamra adni... :(
2010. febr. 14. 14:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

nálam is szokott így lenni,mondjuk nekem 2 fiam van,20 vagyok.

én nem szoktam foglalkozni azzal,hogy ki hogy néz,nem érdekel,az a lényeg hogy én jol érezzem magam.szerintem ne foglalkozz azokkal akik rosszallóan néznek.

2010. febr. 14. 15:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én itthon elég lepukkant vagyok, amikor várom haza a párom a munkából, akkor összekapom magam, és normálisan nézek ki, mire ideér:)

Nem rittyentem magam nagyon ki a boltba, de azért megfésülködöm, és normális ruhát húzok, nem melegítőt. Ne foglalkozz vele, ki mit gondol, csináld úgy, ahogy neked jó:)

2010. febr. 14. 15:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is annyi vagyok mint te ^^

Na én alacsony vagyok nagyon és vékony is(153/45)ha tolom a kicsit,most már a városban is (falun lakunk ott mindenki ismer), akkor muszáj egy kicsit felnőttesíteni a baba arcom mert volt már rá példa,hogy rámszóltak,hogy hát miért szültem 16 évesen (bunkó város)...hát kösz :)

Amúgy sem érzem túl jól magam smink nélkül és bár szeretem a párom azért kismamaként jót tesz az önbizalmamnak ha megnéznek ^^

Otthon is igyekszem csinibb rucikat felvenni, cicanaci, plüss melegítő, bár otthon nem sminkelek mert a bőrömnek pihenie kell, olyankor csak színezett hidratálókrám és esetleg egy kis szempillaspirál,de ha jön az uram ( fú de hülyén hangzik és mégis valahogy jó:D) akkor azért ráncba szedem magam ^^

2010. febr. 14. 16:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
23 vagyok, 20 évesen szültem. Én sem szeretek smink nélkül utcára menni, én is igyekszem mindig csinosan mutatkozni és bár kevés pénzből, de divatosnak lenni. Rám is sokszor néznek furán, meg volt aki a hátam mögött meg is jegyezte, hogy egy ekkora kisgyerek anyukájának nem kéne ennyit "cicomáznia magát". Meg amúgy szerintem engem is sokszor csak valami rokon-félének néznek, mert fiatalabbnak nézek ki a koromnál. De nem érdekel. Amúgy nekem ez annyira magától értetődő, nekem anyukám is mindig csinos volt és most is az, 46 éves, de kb. 35-nek szokták nézni. Meg amúgy is úgy vagyok vele, hogy attól, hogy anya lettem, nem szűntem meg nőnek lenni.
2010. febr. 14. 19:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát hadd nézzenek!Talán jobb egy olyan anyuka látványa aki le van züllve???Na én azokat nézem meg hogy ennyire nem tartják már magukat nőnek...Aztán ők azok akik sírnak hogy a párjuk félrekacsint...!

38hetes magára adó kismama :)

2010. febr. 14. 20:07
 6/11 anonim ***** válasza:
57%

Nekem sosem tetszett, hogy 16 éves barátnőm a pici baba mellett, ha ment valahova, egy órát tollászkodott és egy kiló sminket magára kent. Úgy gondoltam, elsősorban anya legyen, ne csinibaba.

Ha kimegyek a faluba, én is felöltözök, megfésülködök, normális hajat csinálok, de a smink kimerül a szemceruzában és a szempillaspriálban, az is néha. Ha a városba megyek, néha simnkelek. Nem tartom fontosnak, hogy a babakocsit tolva sminkelve legyek egy faluban..Nem ettől nő a nő, sőt, sokakban inkább ellenszenvet váltasz ki ezzel. De ha neked így jó, ne törődj másokkal.

2010. febr. 14. 21:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ellenszenvet...?Sminkkkel?Hol élünk a középkorban?XD
2010. febr. 14. 21:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, de te nyilván a baba születés előtt is ilyen stílusú voltál. De aki (mint pl. én) a gyereke születése előtt is úgy járt-kelt, hogy ki volt sminkelve, annak nem tudom, miért kéne ezen változtatnia.
2010. febr. 14. 21:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Ellenszenvet?:D Ja hát falun mindenki megszólja a másikat...:D És nem,nem ettől nő egy nő,csak van aki ad magára,de itt az ellenpélda aki nem.:D
2010. febr. 15. 07:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

8 hónapos a kislányom és 31 éves vagyok.

Nem vagytok egyedül ezzel a problémával.

Én szeretem magam sminkelni de legalábbis normálisan kinézve kitenni a lábam az utcára. Igaz, még nem szóltak meg, de látom az anyukákon, hogy irritálom őket.

Szinte hallom, ahogy kattog a kérdés bennük: mikor van ennek ideje kenceficézni magát?

És ha visszafordítom, rémes a magukat elhanyagoló, babakocsit bő pólóban, kinyúlt melegítőnaciban toló mamák látványa. + zsíros haj, töredezett körmök.

Lehangoló.

Szerintem aki akarja és jut rá ideje, csak kenje ki magát.

2010. febr. 15. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!