Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Próbáltatok úgy időzíteni,...

Próbáltatok úgy időzíteni, hogy az elképzelésetek szerinti évszakban szülessen a baba vagy mindegy volt?

Figyelt kérdés
Kérlek, a "4-5 éve próbálkozunk, mindegy, csak jöjjön" kommenteket ne írjátok, értem és sajnálom, de engem most a kezdeti állapot érdekel, amikor még a legelején van az ember.
2015. márc. 4. 17:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem, amikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba, nem foglalkoztam vele, hogy mely hónapban szülhetnék. Szerencsére mindkettő jött hamar, de én nem voltam ilyen optimista, nem gondoltam rá, h ilyen szerencsések leszünk. Így van egy decemberi és egy júniusi gyerekem.
2015. márc. 4. 18:48
 12/14 anonim ***** válasza:
A forró nyár kivételével bármely évszakban/hónapban látok jó dolgokat. Ha sikerült volna elsőre, akkor most kéne, hogy szüljek, nem bánnám..aztán mentem sorba, mert sajna azóta se jött össze...most a jövő telet képzelem magam elé, és igen, szerintem tetszene...csak jönne már össze
2015. márc. 4. 20:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen, úgy időzítettünk, és sikerült is :)

Én borzalmasan bírom a meleget, nem igazán szeretem a forró nyarakat, így úgy szerettem volna a várandósságot, hogy a nyarat elkerüljem. És sikerült: októberben derült ki a terhességem, május végén szültem :) És akkor még nagy melegek sem voltak, pedig gyakran már a május is meleg.

2015. márc. 5. 11:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekünk mindegy volt. Az első lányom szeptemberi, borzalom volt a forró nyár hatalmas hassal. Nagyon vizesedtem, így csak kín volt...

A 2. lányunk januári, ott meg a téli csúszkálás nem tetszett hatalmas pocakkal... :)

2015. márc. 5. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!