Miért adja oda sok anya a gyerekének a kiflit, kekszet stb. mielőtt még kifizetné a kasszánál?
Figyelt kérdés
Nekem is van gyerekem, most ér abba a korba, hogy hisztizik dolgokért. Szerintem ha most megengedném neki hogy fizetés nélkül egyen, megvan rá az esély hogy később is megteszi, ha nagyobb lesz(a minap láttam egy negyvenes házaspárt akik kiflit majszoltak a kasszafelé menet).2008. aug. 24. 21:50
21/23 anonim válasza:
Amikor én kicsi voltam 30 éve még elég furcsa lett volna ha a boldban eszünk, néztek volna nagyot az emberek. És mi sem haltunk éhen. Nevelés kérdése.
22/23 anonim válasza:
Én már jártam úgy hogy nem vettem észre hogy a kocsiban amit kivettem a helyéről van egy üres csokis papír, a kasszánál még majdnem nekem kellett kifizetni. Szerintem régen is kibirtuk (ta) a gyerek hogy ne egyen , most is kibirja. Változtak a vásárlási szokások na de azért szerintem ezt nem kéne.
23/23 anonim válasza:
Én csak a gyerek egy bizonyos koráig adtam oda neki.Mégsem várhatom el tőle,hogy 9-10 hónaposan már tudja mit jelent az várni amíg kifizetem...mostanra megtanulta (3.5 éves)és megvárja amíg odaérünk a kasszához.Az egyetlen kikötése aminek bizony engedek,hogy Ő adhassa oda a néninek/bácsinak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!