Nektek mi a véleményetek erről a névről?
Figyelt kérdés
Érdekelne a véleményetek, hogy mit gondoltok: Lányunk lesz, és arra jutottunk, hogy Dórinak neveznénk el, ez tetszik mindkettőnknek. Csak, engem meg Nórának hívnak. Nektek nem fura így, hogy Nóra-Dóra?2015. márc. 3. 10:03
1/12 anonim válasza:
Én Dóri vagyok, a lányunknak nagyon esélyes a Nóri név.
Szerintem nem fura:)
2/12 anonim válasza:
Szerintem jó :) engem Vikinek hívnak a húgom pedig Niki :)
4/12 anonim válasza:
Már azt hittem, valami nagyon kacifántos nevet fogsz írni. :D
Szerintem semmi gond nincs a névválasztásotokkal, nem fura. Imádom a Dórát, ha lesz lányunk, nálunk is nagy esélyes (Dóra vagy Zsófia), bár eddig egy fiúnk van.
5/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem fura, van ahol a szülő nevét kapja meg a gyerek, az sem fura, pedig ott ugyanúgy hívják. A Dóra nagyon szép név, ha lesz lányunk, így fogják hívni :).
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2015. márc. 3. 11:28
8/12 anonim válasza:
Nagyon kedves hangzású nevek :-) !
9/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép nevek!
Egyébként a sógornőm Anita, a lánya Anna lett :)
10/12 anonim válasza:
Mindkét név nagyon szép, egyáltalán nem furcsa :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!