nekem a győzike lánya ugrik be erről. nekem se tetszik,de ha neked igen,és a férjednek is akkor ne foglalkozzatok mással
2015. márc. 2. 15:54
3/10 anonim válasza:
Sajnos győzikésen jut eszembe, pedig soha egy részt sem láttam a műsorból :(
2015. márc. 2. 15:54
4/10 anonim válasza:
Noha tetszik a jelentése miatt, mégsem adnám, pont mert beszédes név.... visszásan is elsülhet a dolog, láttam már néhány példát (amikor a debellabella-tankaranka leányzóról kiderült, hogy Angyalka a neve, a nyeszlett anyámasszonyakatonája fiúcskáról, meg hogy ő Bátor. Pfff. Volt Szép Heléna is a játszótéren, szegénykém nem éppen a nevéhez illő adottságokkal).
amúgy hangtanilag meg: a v-r-g miatt nekem kissé recsegő hangzású, a torokhangra végződés pedig bónuszban ad egy pofás gellert a szép kimondhatóságnak.
2015. márc. 2. 15:56
5/10 anonim válasza:
Nem tetszik, mert általános. Ha már virággal kapcsolatos név, legyen konkrét virágnév, mint Ibolya, Nárcisz, stb., mert így nem mutatja a személyiséget. De jobban tetszenek a nem virágos nevek, főleg ha valaki nem túl szép és Virágnak hívják ,az elég vicces lesz később. Csakúgy mint a Napsugár, mikor esetleg egy morózus, barátságtalan nő a viselője kevésbé bájos kinézettel.
2015. márc. 2. 16:01
6/10 anonim válasza:
Ha azt hallom Virág, a legutolsó, ami eszembe jut, hogy ez egy név. Szóval mondhatnánk azt is, hogy nem tetszik ez a név, mert számomra ez nem név, hanem növény.
Pedig van az ismeretségi körben ilyen nevű gyerek, de akkor is.
2015. márc. 2. 16:06
7/10 anonim válasza:
szerintem szép név
ami eszembe jut róla az két ismerősöm.
meg nem tudom mondani miért tetszik, de akkor is bejön
2015. márc. 2. 16:08
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! És egyébként nem azért kérdeztem mert ezt szeretném adni a gyerekemnek,hanem azért mert engem hívnak így.(Soha nem adnám a gyerekemnek). Én nem igazán kedvelem a nevemet főleg azért mert Kiss Virág a teljes nevem és van aki úgy hív h Little Flower. De ha valaki Virdzsit mond attól is a falra mászok, mert akkor a Győzike lánya jut mindíg az eszembe.
2015. márc. 2. 16:29
9/10 anonim válasza:
Nekem is van Mezei Virag ismerosom, idiota szulok...
2015. márc. 3. 06:48
10/10 anonim válasza:
Húgom Virág, először nagyon furcsa volt, főleg amikor még nem szoktuk meg és olyanokat mondunk, hogy: 'Virág ne szedd le a virágot.' és 'Virág levered a virágot' XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.