Te tudod mit jelent ha egy baba korra mellé oda van írva hogy korrigálva?
Figyelt kérdés
Sajnos úgy làtom sokan nem èrtik, tènyleg ennyire szűk a làtókör ebben a tèmàban?2015. márc. 2. 15:30
11/14 anonim válasza:
Én is végigvittem egy terhességet, elég sokat olvastam közben itt-ott, sőt nagyon sok várandós barátnőm volt, akikkel csak erről tudtunk csevegni, de ez a szó soha nem jött még elő, fogalmam sincs mi az. Nem hiszem, hogy ettől tájékozatlanabb lennék másnál...
Valaki most már igazán felvilágosithaná a tudatlanokat, hgoy mit is jelent ez a kifejezés, ma már másodjára láttam itt a GYK-n, és még mindig ismeretlen... :)
12/14 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy a gyerek feljödését nem a ténylege születéséhez viszonyítják, hanem a korrigált, "nem-koraszülött" - azaz eredetileg kiszámolt - idöponthoz.
Ez föként az elsö idökben számít, mert a gyerek az idö elötti születés miatt még nem megfelelöen érett.
13/14 anonim válasza:
Ma megint okosabb lettem... :) Köszi a választ. :)
14/14 anonim válasza:
Ide s tova hét éve nevelek gyereket, de nem találkoztam ezzel a kifejezéssel. Miért is kellett volna? Nem koraszülött, nem érintett sose a dolog. Ellenben elég sokat tudok a fejlődéslélektanról, ami alapvetően minden gyereket érint. Én is bedobhatnék olyan szakkifejezéseket, amiket te nem ismersz, és ki is akadhatnék rajta, hogy miért nem tudod, mint jelent, ha egyszer gyereked van, de nem teszem. Miért tenném? Nem vagy köteles mindent tudni a gyerekekről, babákról, ahogy más sem. Ez nem egy lecke, nincs belőle vizsga, nem kérdezi ki senki, hogy mindenből felkészültél-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!