Tetszik valamelyik név?
Figyelt kérdés
Annabella, Annaléna, Izabella, Annavirág.2015. márc. 2. 00:07
1/11 anonim válasza:
Az Annabella tetszik még a legjobban. Az Annaléna és az Annavirág nekem furán hangzik. Az Izabella meg szimplán nem tetszik.
Arabella tetszik a leginkább a bella végűek közül, bár tudom, hogy ezt nem soroltad fel.
2/11 anonim válasza:
Annabella nagyon tetszik - nálunk is esélyes név volt. Annaléna és Annavirág nekem fura, erőltetettnek tűnik. Izabella nem annyira tetszik.
3/11 anonim válasza:
Annabella - mindig egy szép kislány jut róla eszembe :) Izabella is szép :) Az Annavirág és a Annaléna egyáltalán nem tetszik esetleg úgy ha "szétvan szedve" pl: Léna, Virág.. De a Virágról mindig a Győzike kislánya jut eszembe :D
4/11 anonim válasza:
Izabella tetszett 10 évvel ezelőtt
a többi összerakottnak tűnik
mint pl Hannamálna
Majoranna Tündebünde
7/11 anonim válasza:
Velemenyt kertel nekem egyik sem tetszik kifejezetten ezek azok a nevek amiktol fraszt kapok.. Bocsi :D de te kerdezted
8/11 anonim válasza:
Annabella nagyon tetszik, mi is névválasztás előtt állunk és nálam esélyes lenne,de apa húzza a száját. :)
10/11 anonim válasza:
Annabella és az Izabella tetszik.
A másik kettő nekem túl furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!