Miért az anyu egyik legnagyobb félelme, hogy valamelyik gyereke homoszexuális lesz?
Örülhet neki, hogy ez a legnagyobb parája, mert ezek szerint még nem érte igazi tragédia az életében.
Ha így látatlanban, „anyu” társadalmi helyzetét, iskolázottságát stb. egyáltalán nem ismerve kell tippelnem, akkor:
– anyu katolikus, és azért,
– anyu nagyon ad arra, hogy mit szólnak az emberek (kis településen él?), azért,
– anyunak nincs túl nagy rálátása a dolgokra, talán kevés barátja van, és azt feltételezi, hogy minden homoszexuális szivárványszín ruhákban rázza a seggét a parádén,
– anyu egyedül neveli a gyerekeit, és azt gondolja, nem jó, hogy nincs előttük férfi minta…
Kérdezd meg tőle, mit gondol: a homoszexualitás függ-e a neveléstől? Ha azt mondja, igen, akkor felmerül a kérdés, miért nem attól fél leginkább, hogy a gyereke gyilkos/tolvaj/jellemtelen gazember lesz mondjuk – hiszen elvileg ez is függ a neveléstől. És szerintem normális ember szemében sokkalta nagyobb rossz.
Ha azt mondja, azt hiszi, a homoszexualitás született hajlam, akkor viszont azért nem kell félnie tőle, mert nem ő nem tehet róla – tehát a félelme csak azért áll fenn, mert „cikinek” tartaná. Node vajon a szemében ugyanilyen ciki lenne-e az is, ha az egyik gyereke mondjuk valami betegséggel született volna?
Azért vannak itt gondok. A XXI. században félelem, hogy meleg lesz a gyerekem. "Nyilván nem örülni neki az ember", úristen, ti hol éltek? Mitől rosszabb a homoszexualitást, mint a heteroszexualitás?
Elkeserítő 25 éves LMBTQ fiatalként ezt látni. Azt gondoltam, hogy régen születtem, sötétek voltak az emberek, ez van. De a mostaniaknak már könnyebb lesz.
Hát azért lesznek még bőven lelkileg megnyomorított gyerekek...
jól van utolsó,látom az ifjabb generációban működik az agymosoda.
Én is ilyen voltam huszonévesen,aztán észhez tértem.
Mit jelen, hogy "észhez tértél"?
Elnyomsz magadban minden nem hetero-normatív érzést?
Jó lehet neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!