Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik a legnagyobb mon...

Melyik a legnagyobb mon kapható gyerekpelus ami jó egy rendkívül vékony 14 éves fiúra? Pampers 6 az majdnem jó csak kicsit szűk. Ne kérdezd miért kell :D

Figyelt kérdés
14f
2014. jún. 7. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Libero comfort 7-es: 15-30 kg

Libero up&go bugyipelenka 8-as: 19-30 kg

[link]

2014. jún. 7. 22:29
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagy köszönet. A 8 ast kifogom próbálni :)
2014. jún. 7. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi kipróbáltuk az összes fent ajánlott pelenkát és sajnos a pampers 6 a legnagyobb hiába nagyobb méret van rájuk írva.
2014. jún. 7. 22:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet kapni kifejezetten kiskamaszokra való bugyipelenkát. A tescoban van 12, vagy 14 éves korig jó.
2014. jún. 7. 22:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Na az zsiiiir. Az gondolom kényelmes is. :) jó érzés hogy gyártanak direkt nekem is :) izé melyik tescoban van? BP esti vok. Suli után lecsekkolom majd. Nagyon drága?
2014. jún. 7. 23:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem bármelyik tescoban van. A pelenkáknál keresd, kis csomagos (kb 15-20 db) és annyi mint más pelenka.
2014. jún. 7. 23:40
 7/8 anonim ***** válasza:
És nem kell kérdeznünk, hisz havonta kiraksz egy ilyen kérdést amiben legnagyobb pelenkáról kérdezősködsz, mert ki akarod próbálni, milyen abba intézni a dolgod.
2014. jún. 8. 07:49
 8/8 zabmester ***** válasza:

DM-ben is láttam már ilyet, 30 kilóig volt számozva, a márkáját nem tudom, de még az is gyerekpelenka volt.

Amúgy tudom, azt írtad, ne kérdezzük, miért kell, de nem bírom ki: ez valami perverz kísérlet, vagy csak simán egy poén része lesz?

2014. jún. 8. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!