Ilyesmi babacsónakot láttatok valamelyik üzletben? (link)
Figyelt kérdés
Olyan csónakot keresek, aminek van egy kis napellenző teteje. Ezen a külföldi oldalon több ilyet is látok, de magyar oldalt nem találok. Vagy esetleg hátha ti láttatok hasonlót valamelyik üzletláncnál. Köszönöm!
2014. júl. 28. 13:53
1/9 anonim válasza:
Olyat nem talaltunk aminek van teteje is.viszont mi a bekotos uszofumit vettuk meg.5honapos a kisfiam es amit mindenhol kapni az a sarga uszogumi abbol kb ki sem lat olyan mely.ami pedig jo lenne az annyira silany minosegu h vagja a kukijanal es uvolt benne.bocsi az offert csak gondolom megosztom mielott feleslegesen kidobnad ra a penzt.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot! :-)
2014. júl. 28. 15:38
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Ilyesmire gondoltam. 9 hónapos kislánynak jó ez szerinted?
2014. júl. 29. 12:27
5/9 anonim válasza:
Elso vagyok.na pont ilyenben uvolt a fiam(vekony a labakozotti resz es vag)...mondjuk o kisebb azert meghàt fiu...
6/9 A kérdező kommentje:
Elméletileg elsősorban én is olyan szeretnék, ami inkább kis csónak. Lehet félni fog a víztől még először, ha belelóg a lába. :/
2014. júl. 30. 09:55
7/9 anonim válasza:
szerintem biztosan jó 9hónaposnak 11hónapos volt a kislányom mikor kapta :) nálunk ezzel már nem félt úszógumi nélkül igen.
8/9 anonim válasza:
Ha furdeni szeret akkor ott sem fog felni.a fiam imadja a vizet mindegy h hol vagyunk.:-)es az is h uszogumival vagy nelkule.pedig meg csak 5 honapos.ugyhogy nem biztos h felni fog a babad.:-)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-)
2014. júl. 31. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!