Kell egy 6 éves gyereknek váltós bringa? E kettő között vacillálunk (link).
De én meg veszek. Hiába 6 éves, nagyon jól biciklizik.
A kérdésem nem arra vonatkozott, hogy kell-e ilyen "flancos, drága" bringa, vagy nem.
6 évesen a fiam, már elég komolyan biciklizett. Nyáron voltunk vele Balaton körtúrán. Váltós bicója volt.
Amikor kicsi volt (3 éves) megvettem neki a legolcsóbb 2 kerekű bicajt amit neten találtam. Hát hiba volt, le is cseréltük. Ha sokat fogja használni, én mindenképp jó bicajt vennék. Ha csak egy évben 2-szer kerül elő akkor felesleges.
A kerék, a váz tök ugyanaz.
Csak az egyik váltós, a másik nem. Ennyi. (meg az egyik csicsás:))
Mindkettő ülése gyorszáras. Csak nem lopják el...
Ezek a legolcsóbb biciklik ebben a méretben. Ennél az Obiban is drágább a NoName gagyi bicikli.
A második szebb, csajosabb!
Ennyi idősen váltó nem nagyon kell, felesleges neki, csak szórakozásból váltogatna.
Én azt választanám amelyik Kontra fékes, mert ha gyorsan megy, hirtelen lefékez, nem esik el, nem esik orra/fejre!
Amikor 6 eves volt a fiam mi is valtos biciklit vettunk neki.Gyorsan megtanult vele valtani,es nagyon hasznosnak is bizonyult,mert ahol akkor laktunk nem volt eppen egyenes a terep.Erezte mikor nem bir tovabb tekerni es azonnal valtott.Most 8 eves,a biciklinek semmi baja,csak az ulest kellett kicsit megemelni.
Mi 2 evesen vettuk neki az elso ket kerekes bicajt,ez sajnos egy ev alatt tonkrement.3 eves koraban kapott ujat,akkor mar teljesen mas szempontok alapjan valasztottam egy meretehez kepest draga kisbiciklit(35000 volt). Ezt 3 ev hasznalat utan serulesmentes,ujszeru allapotban tudtuk elajandekozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!