Tényleg a 12. héttől lehet "fellélegezni"? Már úgy értem, hogy innentől csökken a vetélés esélye?
A vetélés esélye innentől o% ,mert szerintem az már magzatelhalás, és nem vetélés.
De ugyanúgy történhet bármi. Azt nem tudom hányadik héttől, de megszülettetik az elhalt magzatot.
Akár 36-39 héten is meghalhatnak méhlepény infarktus, köldökzsínór infarktus következtében
Barátnőmnek 18 hetesen halt meg a baba.Az eredményből sem tudták meg,hogy miért.Megszülettették volna vele,de nem indult be,így megműtötték.
Fellélegezhetsz,mert innentől nem kell minden mozdulatodra vigyázni,nehogy rosszul csinálj valamit,innentől a babán múlik,hogy egészséges legyen.
Szia,sajnos én a 14. héten vetéltem el!
De azóta már van egy 10 hónapos lányom!
De a 12. héttől már csökken a vetélés kockázata!Azért ne cipelj téglát,meg ehhez hasonló dolgokat!Guggolj le,ha fel akarsz emelni valamit,ne pedig derékból csináld!
Boldog babavárást!
Ne tegyél fel ilyen kérdéseket, mert mindenki azonnal jön a rémtörténeteivel! Én is megjártam, amikor ilyet kérdeztem, utána aludni se tudtam az idegességtől.
A 12. hét után a vetélés/magzatelhalás esélye nagyon-nagyon kicsi. Persze, elméletileg minden előfordulhat, de én személy szerint nem ismerek senki, akivel ilyen előfordult volna.
Nyugi! :)
Már ne is haragudj, de kettőnk közül ha valaki sötét, az Te vagy, kedves barátom.
Sehol nem írtam, hogy a rémtörténetek nem igaziak. Úgyhogy legalább olvasni tanulj meg, ha lehet. Mellesleg az ilyen kommentektől megy egyre lejjebb az oldal színvonala.
Azért további szép napot Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!