Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg a 12. héttől lehet...

Tényleg a 12. héttől lehet "fellélegezni"? Már úgy értem, hogy innentől csökken a vetélés esélye?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 18:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

A vetélés esélye innentől o% ,mert szerintem az már magzatelhalás, és nem vetélés.

De ugyanúgy történhet bármi. Azt nem tudom hányadik héttől, de megszülettetik az elhalt magzatot.

Akár 36-39 héten is meghalhatnak méhlepény infarktus, köldökzsínór infarktus következtében

2010. febr. 13. 18:55
 2/13 anonim ***** válasza:

Barátnőmnek 18 hetesen halt meg a baba.Az eredményből sem tudták meg,hogy miért.Megszülettették volna vele,de nem indult be,így megműtötték.

Fellélegezhetsz,mert innentől nem kell minden mozdulatodra vigyázni,nehogy rosszul csinálj valamit,innentől a babán múlik,hogy egészséges legyen.

2010. febr. 13. 19:06
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia,sajnos én a 14. héten vetéltem el!

De azóta már van egy 10 hónapos lányom!

De a 12. héttől már csökken a vetélés kockázata!Azért ne cipelj téglát,meg ehhez hasonló dolgokat!Guggolj le,ha fel akarsz emelni valamit,ne pedig derékból csináld!

Boldog babavárást!

2010. febr. 13. 22:09
 4/13 anonim ***** válasza:
Én sajnos a 33. héten vesztettem el a kisfiam, teljesen levált a méhlepény, nem tudták megmondani az orvosok miért. Nem lélegezhetsz fel, de nem is kell parázni. Megcsászároztak egyébként, mert már van egy kisfiam, akit szintén császárral hoztam a világra.
2010. febr. 14. 16:47
 5/13 anonim ***** válasza:

Ne tegyél fel ilyen kérdéseket, mert mindenki azonnal jön a rémtörténeteivel! Én is megjártam, amikor ilyet kérdeztem, utána aludni se tudtam az idegességtől.

A 12. hét után a vetélés/magzatelhalás esélye nagyon-nagyon kicsi. Persze, elméletileg minden előfordulhat, de én személy szerint nem ismerek senki, akivel ilyen előfordult volna.

Nyugi! :)

2010. febr. 15. 17:26
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen, már rájöttem, hogy rossz a kérdés. :)) De amúgy én is csak olyat ismerek, aki még a 8. hét előtt elvetélt. Mellesleg az orvosom azt mondta, hogy semmit nem szabad a fórumozóknak elhinni, mert mindenki csak a rémtörténeteit meséli. Akinek nincs ilyen, az nem jár fórumozni. Lehet igaza volt?? :))
2010. febr. 15. 19:25
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj, de nehéz eldönteni te tényleg ennyire sötét vagy csak szimplán érzéketelen tuskó. Gondolod itt bárki is kitalálta a történetét, azért hogy téged rémisztgessen?
2010. febr. 15. 21:46
 8/13 A kérdező kommentje:

Már ne is haragudj, de kettőnk közül ha valaki sötét, az Te vagy, kedves barátom.

Sehol nem írtam, hogy a rémtörténetek nem igaziak. Úgyhogy legalább olvasni tanulj meg, ha lehet. Mellesleg az ilyen kommentektől megy egyre lejjebb az oldal színvonala.

Azért további szép napot Neked!

2010. febr. 15. 22:24
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Magyarázd már el légyszi, mit értesz az alatt, hogy semmit nem szabad a fórumozóknak elhinni?
2010. febr. 15. 23:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Bocs, a kérdező nevében fogok válaszoni. Nem úgy kell érteni, hogy a fórumozók hazudnak, hanem úgy, hogy mivel mindenki a szomorú történeteit osztja meg másokkal, a szegény aggódó kismama úgy tapasztalhatja, hogy ez az általános. Pedig az esetek 99 százalékában semmi baj nem történik, de nem fog idejönni mindenki, és leírni, hogy "Nálam minden rendben ment".
2010. febr. 16. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!