Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így mi? ....

Szerintetek ez így mi? . Sürgősségi, látogatás, bővebben lent.

Figyelt kérdés

Bocsi, nem tudtam fent 2 sorban összefoglalni mit akarok.

Szóval a lényeg, h a 4 hós lányommal bent voltunk a sürgősségin 3 napig(gyógyszer mellékhatása miatti rohamok), és ki volt írva, h egyszerre 1 hozzátartozó lehet bent. A párom egyszer bejött , hogy haza tudjak menni fürdeni. Akkor ugye épp 2-en voltunk bent. Na, az állandóan ott tartózkodó ápolónő rögtön ránk is szólt, nem épp kedvesen, h egyszerre 1 hozzátartozó lehet bent. Éjjel behoztak egy 17 éves kisebbségi fiút, aki teljesen részeg volt, és összeverték. Ott kiabált meg minden. Na, ahhoz reggel 4!!! ugyanilyen barátja (nem is rokona) jött be, ott voltak kb 4 órát, amíg előkerült az oszt.vezető orvos és elengedte a fiút. Addig ott "beszélgettek" , oda is jött az egyik, h nálunk mi a baj. Full feketék voltak és irtó büdösek. Nekik egy betűt nem szólt se az ápolónő, se egyik orvos sem!

Nem is tudom mi értelme van annak. hogy ide írtam ezt, őszintén szólva... De olyan rossz volt... :(

Ilyenkor ti mit tennétek? sszólnátok, h apuka miért nem lehet ott, ha másnál 4-en is bent lehetnek, vagy csöndbe vagytok, mint én voltam? :( Rossz volt ez a megkülönböztetés. :/

2015. febr. 27. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Le lehet pontozni, de sajnos nem tudsz mit csinálni. A romák mindig és mindenhol többet megtehetnek, mint a rendes, dolgozó, fehér emberek. Undorító ez az ország. Tegnap mentünk az önkormányzathoz papírokat intézni, és a parkolóban keresztben állt egy cigány mercis k.cs.g. Nem érdekelte, hogy nem tudnak kiállni és beállni tőle, ott várta meg a kb. 20 gyerekét és a tinédzser asszonykáját. Nekik sem szólt senki. Sőt, a rendőr sem büntette meg a cigány családot, amikor gyerekülés nélkül utaztatta a gyerekeit. Rájuk semmi nem vonatkozik. Sajnos :-(
2015. febr. 27. 11:13
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos ez Magyarország.
2015. febr. 27. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Amikor a lnyom kórházban volt nálunk is volt h csak egy hozztartozó lehetett bent. Szerintem félt tőlük a nővér, nem akart balhét. Szerintem hagyd.
2015. febr. 27. 11:14
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Akkor is leírnád a sztorit, ha nem cigányok lettek volna származással? Ezért tart itt ez az ország. Itt a megkülönböztetés. Ez is az. Miért nem lehet leírni jelző nélkül objektíven a történetet? Hogy szimplán emberek, akik büdösek stb...
2015. febr. 27. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Gerjeszted a rasszizmust.
2015. febr. 27. 12:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a szülészeten volt hasonló élményem. Ki volt írva hogy kismamánként csak egy látogató lehet az ebédlőben, Anyukámék nem figyelték, jöttek be ketten, és az osztályos nővér szabályosan nekik esett hogy oda van írva hogy csak egy látogató lehet kismamánként. Anyukám mondta Apukámnak, hogy jó akkor ő kimegy, majd később visszajön, ha Apukám elmegy, de még a mondatot sem fejezte be, és újra rájuk szóltak, már erősebb hangnemben. És az volt a vicc az egészben, hogy éppen akkor rajtam kívül csak egy kismamát látogattak, bőven volt hely az ebédlőben, később, más napokon pedig nem egyszer láttam hogy másokhoz is ketten jöttek. Egyszer meg az egyik kismamához jöttek öten vagy hatan, ráadásul gyerekkel, pedig az is ki volt írva hogy 14 éven aluliak nem jöhetnek be az osztályra. Arra már nem emlékszem hogy kisebbségiek voltak, vagy nem, de baromi rosszul esett, főleg az a hangnem, ahogy a szüleimmel beszéltek. Oké hogy nem tartották be a szabályt, de szépen is lehet fogalmazni, meg akkor már szóljanak másoknak is.
2015. febr. 27. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!