Szerintetek ez így mi? . Sürgősségi, látogatás, bővebben lent.
Bocsi, nem tudtam fent 2 sorban összefoglalni mit akarok.
Szóval a lényeg, h a 4 hós lányommal bent voltunk a sürgősségin 3 napig(gyógyszer mellékhatása miatti rohamok), és ki volt írva, h egyszerre 1 hozzátartozó lehet bent. A párom egyszer bejött , hogy haza tudjak menni fürdeni. Akkor ugye épp 2-en voltunk bent. Na, az állandóan ott tartózkodó ápolónő rögtön ránk is szólt, nem épp kedvesen, h egyszerre 1 hozzátartozó lehet bent. Éjjel behoztak egy 17 éves kisebbségi fiút, aki teljesen részeg volt, és összeverték. Ott kiabált meg minden. Na, ahhoz reggel 4!!! ugyanilyen barátja (nem is rokona) jött be, ott voltak kb 4 órát, amíg előkerült az oszt.vezető orvos és elengedte a fiút. Addig ott "beszélgettek" , oda is jött az egyik, h nálunk mi a baj. Full feketék voltak és irtó büdösek. Nekik egy betűt nem szólt se az ápolónő, se egyik orvos sem!
Nem is tudom mi értelme van annak. hogy ide írtam ezt, őszintén szólva... De olyan rossz volt... :(
Ilyenkor ti mit tennétek? sszólnátok, h apuka miért nem lehet ott, ha másnál 4-en is bent lehetnek, vagy csöndbe vagytok, mint én voltam? :( Rossz volt ez a megkülönböztetés. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!