Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, így családi előtt...

Anyukák, így családi előtt még mennyi pénzetek van?

Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 20:57
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
46%
Megmondom őszintén, nem tudom. A férjem rendezi a befizetéseket, én annyira nem szeretek ezzel szórakozni. Így nem is követem állandóan. Amikor legutóbb néztem, 800-900 ezer volt. Hogy most mennyi van, azt nem tudom.
2015. febr. 26. 23:04
 32/45 anonim ***** válasza:
44%
A múlt havi fizunkból még olyan 100 ezer körül, ezenkívűl van félretéve is. Hogy csináljuk? Nem szültem a családi pótlékra 3 gyereket.
2015. febr. 26. 23:32
 33/45 anonim ***** válasza:
70%
Mindig marad. Ha nincs semmi rendkívüli kiadás, fele bevételt el tudjuk tenni tartalékban.
2015. febr. 26. 23:39
 34/45 anonim ***** válasza:
85%
Számlán van kb.8000, férjem munka mellett 2éjszakát maszekol a nagybanin így van még5000 kp.Hétfőn hoz még 5000-et.Egy hete maszekol így hamarosan( pár hónap) és rendbe tudjuk tenni magunkat anyagilag.Havi 180000 a bevételünk mindennel együtt.Van egy lakáshitel ami 60000\hó, a rezsi kb.40000/hó. Most fizettük be az ut részletet a mosógépre, így köv hónapban marad plussz egy tizes. Ebben a hónapban mindhárman betegek voltunk így sok elment gyógyszerre. Ja elfelejtettem írni hárman vagyunk: apa, anya, és egy 1éves kisfiú.
2015. febr. 27. 06:29
 35/45 anonim ***** válasza:
76%
Hárman vagyunk, 320 ezer ft körül van a bevétel. Rezsi, albérleti díj, telefonok, internet kb. 65 ezer, étel kb. 60 ezer (szeretjük a hasunkat, rengeteg fehér húst, zöldséget, gyümölcsöt, süteményt eszünk, fiunk tejitalt iszik, ezt bőven le lehetne faragni 30-40 ezer ft körülre). Pipere cuccok, pelenka, ruhák kb. 30 ezer ft. Szórakozásra, étteremre, kirándulásra is elmegy havi kb. 20 ezer. A többi megy megtakarításra, így az előző havi fizetésből, még van kb. 100 ezer ft. Mi mondjuk a szülők kocsijával szoktunk nagybevásárolni havonta átlag egyszer, de amúgy is sok mindent veszünk egyszerre, ez a nagy babakocsi előnye, rengeteg mindent be lehet pakolni az aljába. Mi sokat spórolunk kuponokkal, egészségpénztári kártyával, illetve havi kb. 3 ezer ft-ot azzal, hogy hitelkártyára vásárolunk, mert ott van visszatérítés, de ezt nektek nem javasolnám, mert könnyű vele elcsúszni, és utána már nagyon ráfizetéses. Nincs egyébként ismerős, akitől kölcsön kérhetnétek havi egyszer az autót, hogy olcsóbb boltban tudjatok vásárolni? Nálunk amikor megszületett a fiunk, legalább 10 barát ajánlotta fel, hogyha BÁRMIKOR kell az autó, csak szóljunk, legyen az bevásárlás, orvoshoz menés, bármi, van olyan, aki 60 km-re lakik, de mondta, hogy jön, csak szóljunk. Biztos nektek is van autós barátotok, aki szívesen segítene. Rengeteget lehet spórolni, ha olcsón várásol az ember.
2015. febr. 27. 06:29
 36/45 A kérdező kommentje:
Nem nagyon ismerem sajnos a szomszédokat, a szüleimmel meg nem olyan jó a kapcsolat. Aki írta hogy nem a családi pótlékra szült, annak üzenem hogy aludja ki magát :) Szép napot! :)
2015. febr. 27. 07:28
 37/45 anonim ***** válasza:

Hol laktok? A házhoz szállítást próbáltátok?

Nekünk sincs kocsink, a férjem rengeteget dolgozik, ezért én szoktam intézni a bevásárlást a gyerekkel. Általában babakocsiban viszem, így van hely alul a kosárban, plusz egy hátizsák, szükség esetén egy kis szatyor.

A kérdésre válaszolva 13000 forint van még nálam, a férjemnél nem tudom, hogy mennyi.

2015. febr. 27. 08:23
 38/45 anonim ***** válasza:
59%
Hiába vagy felháborodva, ez az igazság. Szerinted normális, hogy hóvégére nem marad pénz, hogy ruházkodásra egyáltalán nem telik, gondolok szórakozásra, pihenésre sem. Később, ha a gyerekek nagyobbak lesznek, mégtöbb igényük lesz, egy kisgyerekre még ráadhatsz örökölt, kopott ruhát, egy tinire már nem. Te kérdezted, hogy hogy csinálják azok, akiknek több pénzük marad. Így. Van munkahely, van GYED, nem úgy várjuk a családit, mint a Messiást...Addig kell nyújtózni, amíg a takarónk ér.
2015. febr. 27. 09:58
 39/45 anonim ***** válasza:
96%

Most 10 ezer, mert vettuk sok mindent a gyerekeknek, meg en is kezdtem szoliba jarni, sok volt a szulinap is ebben a hónapban.

2 kicsi van egyelore, 300 ezer a bevetel. Ebbol kb 100 ezer a kotelezo kiadas. 200 marad minden masra. Ebből azert el vagyunk.

Amugy 100 ezernek elegnek kell lennie a kajara. Tudom, hogy nem olcso, mi Lidl-be megyunk legtobbszor, de van amit csak a Tescoban tudunk megvenni.

Kedves kerdezo nem tudom min tudnatok sporolni.. De valamin muszaj lenne :(

2015. febr. 27. 10:10
 40/45 A kérdező kommentje:
Az a legnagyobb gond hogy te nem érted azt a fogalmat hogy "családira szülni". 300 ezer ft a bevételünk. 300 ezer a családi pótlék? Nemhinném :)
2015. febr. 27. 10:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!