Anyukák, így családi előtt még mennyi pénzetek van?
Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 20:57
21/45 anonim válasza:
100.000 Ft kajára bőven elég. Az heti 25.000 Ft. Abból lehet azért vásárolni...
22/45 anonim válasza:
így megértem, ez tényleg nem sok, én megfordítanám a helyetekbe azt, hogy nem hónap elején költötök a házra, hanem amit hónap végén megspóroltatok, azt költitek rá, hogy ne kerülj ilyen kellemetlen helyzetbe + én a legtöbbet úgy spórolok, hogy hónap elején elmegyek nagy bevásárlásra, karton tej, 10kg liszt cukor, tészták stb... minden ami eláll, fagyasztót is feltöltöm, így hétköznap legtöbbször csak kenyeret kell venni, nincs olyan hogy elcsábul az ember hogy vegyen még mást is, mert csak pékségbe megy :)
23/45 anonim válasza:
21-es a 100 000-ből kell ruha is, ha valaki beteg gyógyszer, nem olyan sok az 5 emberre...
24/45 anonim válasza:
Utolsó, úgy írta, ennyit kell kosztra beosztani.
25/45 anonim válasza:
Az ehavi bevételből van még kb 40ezer.
Ebből alig pár százat fogok 3.áig elkölteni.
Van itthon minden, a pékárut magam sütöm, zöldséget szintén én termelem.
Nálunk is Coop van, de csak akkor megyek oda, ha tényleg végszükség van.
A férjem a tesco mellett dolgozik, így ő vásárol be.
Átlag havi bevétel 230e, két gyerkőc van, egy négyéves és egy négyhós.
26/45 A kérdező kommentje:
Ruhákat egyértelmüen nem tudunk venni. A nagybevásárlás meg azért nem megy mert nincs kocsink. Ha beteg lesz valamelyik gyerek akkor persze ez a kajapénzböl jön le. Én kevésnek érzem.
2015. febr. 26. 22:14
27/45 anonim válasza:
igazad van :) tényleg ezt írta, csak én ahogy számoltam a kiadásait meg a bevételeit úgy gondoltam kb ennyi marad kajára-ruhára ,de lehet kajára marad ennyi, azért akkor se olyan sok 5 emberre, de be lehet osztani...
28/45 anonim válasza:
nincs egy ismerős egy barát, egy családtag akit meg lehetne kérni, hogy vigyen el kocsival egy nagy bevásárlásra havonta?
29/45 anonim válasza:
Pedig a bevásárláson rengeteget tud az ember spórolni. 6 fős háztartást vezetek, 4 kamasz gyerekem van, tudom. Nem tudtok a férjeddel elmenni valami nagyobb áruházba, akár busszal is? Vagy amikor megy a szomszéd/barát/unokatesó, bárki, kicsit beszállni a benzinbe és velük menni? (Én is vittem már el a szomszéd nénit, nem pénzért, nem is egyszer, tehát tudom, van ilyen.)
30/45 anonim válasza:
Nekünk a havi bevételünk most 400.000.-
Egy 22 hónapos gyerekünk van, hiteles ház (havi 80.000.- a hitel) és 3 autót tartunk fent.
Mindig van pénzünk, és nem számolom, mennyi marad ilyenkor, mert azt hozzácsapjuk a felújításpénzhez (az engedélyek már megvannak, átépítjük a házat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!