Nem kellene jobban támogatni a gyerekeket az államnak?
Nem értem, miért kaptad fel a vizet. Én összesen annyit mondtam, hogy arányaiban itt nem sokra mész a családi pótlékkal, mert erről szólt a kérdés. Nem a fizetésem volt a kérdés. De egyébként erre mondtam, hogy minden egyéb költség is magasan az otthoniak felett van. De tök mindegy, ezek szerint te úgyis jobban tudod, hiszen csak ez a lényeg, hogy mennyit keresek.
Én nem vagyok az a típusú ember, aki csak nyavalyog és sajnáltatja magát. Ha valami nem megy, nincs munka, stb, akkor változtatni kell. Valamit biztos lehet csinálni, de sokan vannak, akik csak ülnek és várják a segélyt, mert máshoz meg kellene mozdulni. Legtöbbször akarat kérdése. De nem vitatkozom tovább, mert úgyis csak lehurrogtok meg lepontoztok, mert azt egyszerű.
Az alapkérdés az volt, hogy kell-e több családtámogatás, erre mondtam, hogy máshol ennyi sincs. Az, hogy otthon nincs elég munkahely vagy rosszak a fizetések, nem családtámogatási kérdés. Mi itt a fizetésünkből élünk, nem a támogatásból.
Azért azt is árulja már el valaki,hogy miért van az,hogy több gyereket (3-4), általában a "szegényebb" rétegből valók vállalnak be?
Volt is erről cikk valahol. Én is ezt látom az környezetemben. Akik bőven megtehetnék, ott általában kettő van max. akik meg nem igazán, ott több.
72-es! Azért van ez, mert ők alapból tájékozatlanok, vagy nem tartják fontosnak a védekezést. Nem is költenek rá.
Náluk még a férfiak is állat módjára viselkednek, ezért jobb, ha a nők engednek nekik. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!