Kedves (leendő) Anyukák, lányok, asszonyok (és apukák és férfiak)! Van olyan nevetek, ami örök kedvenc (mondjuk gyerekkorotok óta) amit szívesen adnátok, vagy adtatok is az aprótalpútoknak, divatosságtól függetlenül?
Figyelt kérdés
Nekem például örök szerelmem az Anna név, csakhogy én meg Hanna vagyok (immár 30 éve), és tartok tőle, hogy keveredés lenne a megszólításnál.
(Persze ez lehet csak az én agyszüleményem)
2015. febr. 24. 13:15
21/23 A kérdező kommentje:
Kedves egészségedre Darrells! ;)
2015. márc. 3. 13:05
22/23 anonim válasza:
nekem nagyon tetszenek a ritka nevek!
lány: Küllikki,Miett,Bíboranna,Beneditta,Leila,Lujza,Verita,Trixi,Mici,Alíz,Babetta,Lizett,Emili,Darla,Ninett,Ramira,Denissza,Zsozefina,Lorina,Norina
fiú: Aurél,Patrik,Benjamin,Mateusz,Larion,Roderik,Borisz,Ramiró,Miron,Ludvig,Fridolin,Romárió,Berzsián,Martin,Diegó,Celesztin,Izidor,Marcell,Brendon,Flórián
23/23 anonim válasza:
választottatok nevet? melyiket? vagy melyik tetszett meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!