Mostani, jövendőbeli anyukák, a ti gyerekkorotok milyen volt, voltatok nagyszülőknél, rokonoknál, a gyereketek szokott nagyszülőknél/rokonoknál lenni?
Olvasgattam egy-két kérdést, és tényleg nem értem, hogy ez az általános, hogy féltjük a gyereket, anyukán kívül más hozzá se érhet minimum 3 éves koráig, apukával se merjük hagyni, nagyszülők meg végképp szóba se jöhetnek, mert csak az anyjával lehet, senki mással...
Mi simán voltunk mamánál is, vigyázott ránk, soha nem volt ebből ilyen kardinális kérdés, hogy úristen ott merjem-e hagyni a gyereket. Vagy itt mindenkinek ilyen megbízhatatlan rokonsága van. :)
"Miért lenne savanyú a szőlő?! Mert babakorukban tudtunk segítség nélkül boldogulni? Nem volt szükségünk rá, hogy órákra leadjuk a gyereket, éjszakára másnál legyen az egy év alatti."
Más is tud segítség nélkül boldogulni, ha KELL. De miért tenné, ha van segítsége és a nagyik örömmel unokáznak! Miért ne mehetne el a párjával pár órára, hogy a kapcsolatukat is építsék, ápolják? Vagy számodra megszűnt a magánélet a gyerekekkel? Vigyázz, mert drága hazánkban nagyon magas a sikertelen házasságok száma.
Senki nem mondja, hogy a babákat állandóan le kell passzolni, de azt sem, hogy a mamák csak ebben a helyzetben tudnak segíteni. Arra nem gondolsz, hogy a gyerekeknek az a jó, ha minél többen szeretik őket? Neked volt jóságos szerető nagymamád? Nekem igen! Életem egyik legboldogabb ideje volt, amikor náluk voltam. Ettől nem kellene a gyerekeket megfosztani!
Persze lehet egyedül is boldogulni, de minek?!
Kedves utolsó:)
19 éves házasok leszünk, ma van éppen 25. évfordulója a megismerkedésünknek:) Boldog és kiegyensúlyozott a házasságunk, de köszönöm, hogy ennyire aggódsz miatta:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!