Titetek mennyire változtatott meg az anyaság? (a személyiségeteket, értékrendeteket)
Én megváltoztam sokmindenben. 32 éves vagyok, a lányom 15 hónapos.
Régen a munkám volt az életem. A napjaim a szeretett munkával teltek, este pedig a párommal. Mivel alig voltam itthon, házimunkát szinte semmit nem végeztem. Sokat adtam a külsőmre, sportoltam, drága kozmetikumok, szoli fodrász stb...
Dohányoztam, néha iszogattam, éltem a szabad, és vidám kis életemet.
Most a lányom az életem:) A munkám most is hiányzik, de már nem tűnik annyira fontosnak mint régen.
Megtanultam főzni, sütni néhány sütit, mosok, takarítok, házimunkázok. A külsőmre most is adok, bár most nem futja drága kencékre, és sajnos a sport is elmaradt. Nem dohányzom, és csak ritkán borozgatok.
Végülis gyökeresen megváltozott az életem, így ez hatással van a személyiségemre is. Az anyaság megmutatta mi a fontos az életben, megtanított lemondani, szeretni, aggódni, gondoskodni, felelősséget vállalni, és jövőt tervezni.
Kedves utolsó válaszoló!
Neked milyen tapasztalataid vannak?
Nem...itt vannak,nem látod,hogy le lettem a 30on aluliak(köztük én is pontozva?
Ez már annyira vicces nemtudom az szúrja e a szemüket,hogy én írok,vagy az,hogy én még tudom élvezni az életet velük ellentétben,bár úgy sejtem mindkettő.
1 ember utál itt azt tudom vele megy a csorda...szép:/
^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!