Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisbabás Anyukák! Hogyan...

Kisbabás Anyukák! Hogyan ünneplitek meg a Valentin-napot a párotokkal?

Figyelt kérdés
Gyerek mellett milyen lehetőségek vannak? Mivel lepitek meg Apát?
2010. febr. 12. 12:44
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Sehogy. Nekem még talán ifjú koromban volt valami varázsa ennek, de mára már kinőttünk belőle. Amúgy 20 éve lesz a napokban, hogy együtt vagyunk, 3 gyerekünk van, de max. annyi lesz, hogy vasárnap is együtt lesz a család, elmegyünk szánkózni, hógolyózni, hóembert építeni.

35 éves anyuka:)

2010. febr. 12. 12:55
 2/7 anonim ***** válasza:
32%

sehogy. sosem ünnepeltük, nyálasnak tartom (férjem is...egyszer állított volna be piros szivecskével, tuti nem ő lenne a férjem :P) :)

25 éves anyuka

2010. febr. 12. 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:
sehogy.
2010. febr. 12. 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi,elküldtem.Tehát sehogy.Nem értek vele egyet,ne azon az 1 napon napon"szerssen " a párom,hanem egész éveben.
2010. febr. 12. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:
66%
Kisfiamat Bálintnak hívják, így nekünk most ez a nap inkább róla szól. Régebben sem nagyon ünnepeltünk, max. valami apró ajándék (csoki, virág).
2010. febr. 12. 18:24
 6/7 A kérdező kommentje:

Hűűű, erre nam számítottam, mármint hogy egyöntetűen "negatív" felhangú válaszokat kapok. Tudom, hogy nem csak ezen az egy napon kell egymást szeretni, de pont arra jók az ünnepek, hogy egy kicsit jobban odafigyeljünk a másikra. Motivál minket, hogy odaforduljunk, mert lehet, hogy a hétköznapokban hajlamosak vagyunk ezt egy kicsit elhanyagolni. A Karácsonyt is ünneplitek, mégsem csak azon a 2 napon kell egymást szeretni, és hinni Jézus születésében!

Én sem gondoltam valami nagy dologra, csak egy apró figyelmességre... pl szív alakú süti, vagy ilyesmi, de kifogytam az ötletekből, és gondoltam, hogy hátha lesznek kreatív Anyukák...

2010. febr. 12. 22:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Párom dolgozik holnap, de mire hazaér sütök neki szív alakú pizzát, mert nagyon szereti.Meg szereti a csokoládét, (tiszta gyerek) és azt kapja.

Az igaz hogy szeressen mindennap, de az nap csak vár az ember vmit: szíve mélyén!

2010. febr. 13. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!